ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه جوجه کباب با طعم ویژه

در این دستور مرغ با آب پرتقال و لیمو مزه دار می شود، نعناع نیز رنگ و طعمی دیگر به کباب می دهد

طرز تهیه جوجه کباب با طعم ویژه

در این دستور مرغ با آب پرتقال و لیمو مزه دار می شود، نعناع نیز رنگ و طعمی دیگر به کباب می دهد. در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه این جوجه کباب آشنا می شوید:


مواد لازم برای 4 نفر :
فیله سینه مرغ: 4 عدد
آب پرتقال و رنده پوست آن: نصف یک عدد
آب لیمو ترش و رنده پوست آن: نصف یک عدد
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نعناع تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
زیره: 4/1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب با طعم ویژه

طرز تهیه :
مرحله 1 - فیله های مرغ را به قطعات مکعبی حدود 5/2 سانتیمتر برش دهید.
مرحله 2 - مابقی مواد لازم را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و تکه های مرغ را به آن افزوده و به مدت 2 ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.
مرحله 3 - تکه های مرغ را به سیخ کشیده، روی منقل و یا روی گاز کباب کنید. سپس در ظرف مورد نظر چیده و با کاهو و نعناع تازه تزئین کرده و همراه با برنج یا نان سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان