مواد لازم :
یک و نیم کیلو: سینه مرغ با استخوان
یک قاشق سوپ خوری: سرکه
یک قاشق سوپ خوری: سس سویا
نصف قاشق چای خوری: نمک
2 عدد: تخم مرغ
یک چهارم فنجان: آرد ذرت
نصف قاشق چای خوری: بکینگ پودر
2 فنجان: روغن گیاهی
یک سوم فنجان: شکر
یک قاشق سوپ خوری: آرد ذرت
یک فنجان: آب مرغ
یک قاشق سوپ خوری: آب لیمو
یک قاشق چای خوری: نمک
یک عدد: لیمو
2 قاشق سوپ خوری: روغن گیاهی
طرز تهیه مرغ ترش چینی
طرز تهیه :
در یک کاسه بزرگ ، مرغ را با سرکه ، سس سویا و نمک را هم مخلوط کرده به مدت 15 دقیقه آن را کنار بگذارید .
در یک کاسه کوچک ، تخم مرغ ، آرد ذرت و بکین پودر را هم زده تا شبیه خمیر شود . دریک ماهیتابه ، روغن را داغ کرده ، مرغ ها را پس از اینکه با خمیر پوشاندید ، در روغن سرخ کنید .
شکر را با آرد ذرت ، آب مرغ ، آب لیمو و یک قاشق چای خوری نمک با مخلوط کنید .
لیمو را برش نازک بزنید ، در یک ماهیتابه دو قاشق سوپ خوری روغن را داغ کرده ، لیموها را داخل آن ریخته و به مدت 30 ثانیه سرخ کنید . مخلوط آرد ذرت را به آهستگی به آن اضافه کنید .
سس را روی مرغ ریخته و سرو کنید .