پن کیک به اندازه کافی صبحانه یا میان وعده‌ای خوشمزه است؛ حالا ترکیب مزه فوق‌العاده آن را با کارامل تصور کنید. اگر از تصور آن  تجربه‌ی این ترکیب هیجان انگیز را هوس کردید همین الان دست به کار شوید و این پن کیک خوشمزه را در منزل تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

آرد 2 لیوان

شیر 2 لیوان

تخم مرغ 2 عدد

کره آب شده 4 قاشق غذاخوری

شکر 2 قاشق غذاخوری

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری

نمک 1/2 قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه سس کارامل

شکر قهوه‌ای 1 پیمانه

خامه 1/2 پیمانه

آب 1/4 پیمانه

کره 80 گرم

طرز تهیه

1- برای تهیه سس شکر و آب را مخلوط کنید و داخل یک قابلمه متوسط بریزید و روی شعله کم بگذارید، هم بزنید تا مخلوط شکر و آب به جوش بیاید.

2- آنقدر هم بزنید تا رنگ شکر طلایی شود. حواستان را جمع کنید تا شکر نسوزد؛ سپس کره را اضافه، و بعد از این که کره آب شد، خامه‌ی از قبل گرم شده را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا سس آماده شود. سپس شعله را خاموش کنید.

3- آرد، شکر، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را داخل یک کاسه مخلوط کنید و در کاسه‌ای دیگر شیر، تخم مرغ و روغن را مخلوط کنید.

4- ترکیبات را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد یک‌دست شوند.

5- ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و داخل آن را کمی چرب کنید. مقداری مایه پن کیک بردارید و کف ماهیتابه بریزید. هنگامی که سطح پن‌کیک حباب زد آماده برگرداندن است.

6- پن‌کیک را برگردانید تا طرف دیگرش هم آماده شود.

در نهایت پن کیک‌ها را در ظرف دلخواه بچینید و روی آن سس کارامل بریزید و سرو کنید.

نوش جان!