شناسه : ۸۸۰۶۹۶ - سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۰۸
طرز تهیه لقمههای شکلات تلخ
این تکههای شکلات هوسانگیز طعم نعنا فلفلی دارند و با خوردنشان دهانتان تازه و خنک میشود. در ادامه طرز تهیه آن را با هم ببینیم.
این تکههای شکلات هوسانگیز طعم نعنا فلفلی دارند و با خوردنشان دهانتان تازه و خنک میشود. در ادامه طرز تهیه آن را با هم ببینیم.
- تعداد: 24 تکه
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان سرد شدن: 15 دقیقه + یک ساعت
مواد لازم
- روغن
- یک پیمانه جودوسر پخته شده
- ¾ پیمانه تکههای شکلات تلخ
- ¼ پیمانه کره
- یک پیمانه ویفر شکلاتی خرد شده
- یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق چایخوری شورتنینگ
- یک پیمانه پودر قند
- دو قاشق غذاخوری پنیر خامهای کمچرب
- یک قاشق غذاخوری شیر کمچرب
- نصف قاشق چایخوری عصاره نعنافلفلی
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- یک قطره رنگ غذا
طرز تهیه
- کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. روی فویل روغن بزنید و کنار بگذارید.
- برای تهیه لقمهها، در مخلوطکن جوها را بریزید و فقط خرد کنید (نباید له شوند). در یک قابلمه کوچک، ¼ پیمانه شکلات و کره را با یکدیکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکلاتها آب شوند. سپس جوها را اضافه کنید. ویفرهای شکلاتی را خرد و اضافه کنید. در آخر پودر کاکائو و نمک را بریزید. مواد را روی سینی آماده شده بریزید و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
- در قابلمه، نصف پیمانه شکلات باقی مانده و شورتنینگ را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا نرم شوند. سپس آن را کنار بگذارید.
- در یک کاسه متوسط، پودر شکر، پنیر خامهای، شیر، عصاره نعنافلفلی، وانیل و رنگ غذا را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی موادی که در یخچال خنک شدهاند بریزید. شکلات آب شده را نیز روی همه آنها بریزید.
- مواد را یک ساعت در یخچال خنک کنید و در آخر به 24 عدد تکه شکلات تقسیم کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 105
- چربی: 5 گرم
- کلسترول: 6 میلیگرم
- کربوهیدرات: 14 گرم
- فیبر: 1 گرم
- پروتئین: 1 گرم
- سدیم: 58 میلیگرم
- پتاسیم: 59 میلیگرم
- کلسیم: 10 میلیگرم
- آهن: 1 میلیگرم