کاپ کیک یا کیک فنجانی کیکهای تکنفرهای هستند که طرفداران زیادی دارند. این کیکهای کوچک در قالبها و کپسولهای مخصوص به خودشان و در اندازههای مختلف پخته میشوند. یکی از کاپ کیکهایی پیشنهاد میدهیم، حتما در خانه درست کنید، کاپ کیک نوتلا است.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک شکلات صبحانه سوربن
- 1 پیمانه آرد همه کاره
- 100 گرم کره
- یکدوم پیمانه شکر
- 3 قاشق غذاخوری شکلات صبحانه سوربن
- 3 عدد تخم مرغ
- یکچهارم قاشق مربا خوری وانیل
- یکسوم پیمانه شیر
- 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- یکسوم پیمانه شیر
- یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر
- خامه قنادی سولیانو برای تزیین
طرز تهیه کاپ کیک شکلات صبحانه سوربن
برای تهیه این کیکهای کوچک باید از قالبها و کپسولهای مخصوص به خودشان استفاده کنیم؛ بنابراین قبل از هر کاری باید آنها را آماده کنید.
فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و همه مواد را از یخچال بیرون آورید تا همدمای محیط شوند.
آرد را با بکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط کرده و الک کنید تا تمام ناخالصیها گرفته شود.
کره نرم شده را داخل ظرفی ریخته و به تدریج به آن شکر اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا رنک کره روشن شده و حالت کرمی پیدا کند.
تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن به وسیله همزن 1 دقیقه بزنید تا مخلوط شروع به حجم گرفتن بکند. در ادامه وانیل را اضافه کنید و مجددا یک دقیقه هم بزنید.
نوبت به اضافه کردن شکلات میرسد؛ در این مرحله بعد از اضافه کردن شکلات، مواد را فقط در حد مخلوش شدن هم بزنید سپس شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
مخلوط آردی را یک بار دیگر الک کرده و طی سه مرحله روی مایه بریزید و با لیسک به خوبی ترکیب کنید.
بعد از این که آرد را اضافه کردید و مخلوط حالت موس گرفت، به وسیله یک قاشق داخل کپسولها را تا نیمه پر کنید. قالب را داخل فر قرار دهید تا برای 20 تا 25 دقیقه بپزد.
کاپ کیکها را روی توری خنک کننده قرار دهید تا سرد شوند سپس با یک ماسوره داخل آن را خالی کنید. داخل حفره را با شکلات سوربن پر کنید و قسمتی که جدا کردیم را روی حفره قرار دهید.
در آخر خامه قنادی سولیانو را داخل قیف بریزید، ماسوره دلخواهتان را قرار دهید و کاپ کیک را تزیین کنید.