روش تهیه قارچ خوش خوراک گیاهی در پنج دقیقه ای
قبل از هر چیز باید بدونید که من بیخودی لفظ «خوش خوراک» رو برای این قارچ ها به کار نبردم! مَثَل این غذا، مَثل حلوای تن تنانیه، که تا نخوری ندانی…
این خوراک برای بچه ها و جماعت متنفر از قارچ هم بسیار مناسبه؛ چرا که ما خودمون توی خانواده از این جور افراد داریم و من شاهد این بودم که همین افراد چطور در حال صرف این قارچ ها، هر از گاهی، انگشتاشون رو هم می خوردند و بعد از تموم شدن غذا، از بنده تقاضای قارچ بیشتر کردند!
اگه شما هم جزو این گروه هستید یا توی خانواده همچین افرادی دارید، استفاده از این سبک قارچ رو بهتون توصیه می کنم!
مواد مورد نیاز
قارچ: به تعداد مورد نیاز
سیخ چوبی: به تعداد قارچ ها
روغن زیتون
آویشن
پنیر (بهتره حالت خامه ای داشته باشه)
کره
لیمو (یا آب لیمو)
سس مایونز
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پختن قارچ ها (اختیاری)
این کاملا به سلیقه شما بستگی داره که قارچ ها رو خام بخورید یا پخته. اگه دفعه اولتونه که از این قارچ ها درست می کنید، توصیه می کنم هر دو حالت رو امتحان کنید و نتیجه کار رو خودتون مقایسه کنید.
برای آب پز کردن قارچ ها، قابلمه کوچکی انتخاب کرده و تا نیمه از آب پر کنید و قارچ ها رو بندازید توش. بعد بزارید روی حرارت تا ده دقیقه بجوشه.
✔ با احتساب این مرحله، مدت زمان دستور از 5 دقیقه به 15 دقیقه افزایش پیدا می کنه!
لیمویی کردن
توی یه ظرف کوچیک مقداری آب لیمو بریزید.
✔ می تونید از آب لیمو های شیشه ای آماده و یا لیموی تازه استفاده کنید، که من به دلیل عدم وجود مواد نگهدارنده و افزودنی ها، استفاده از لیموی تازه رو پیشنهاد می کنم.
سپس قارچ ها رو – پوست کنده یا با پوست – توی ظرف بخوابونید و در اصطلاح با آبلیمو مزه دار کنید.
افزودن نمک و آویشن
مقداری نمک درون نعلبکی ریخته و قارچ ها رو یکی یکی؛ مثل مهر، توی نمک بزنید. فقط حواستون باشه نمک زیاد نشه که خوب نیست!
بعد از این کار، مقداری آویشن روی سطح قارچ ها بپاشید تا اون طعم غیر قابل توصیف شکل بگیره!
به سیخ کشیدن قارچ ها
با دقت، قارچ ها رو به سیخ بکشید. این کار رو باید با دقت انجام بدید و مراقب باشید که قارچ ها پاره نشن.
← من این سیخ های چوبی رو از یه مغازه لوازم پلاستیکی فروشی تهیه کردم.
اضافه کرن کره، پنیر، سس و روغن زیتون
این چند تا کار نهایی هم باعث خوشمزه و خوش خوراک تر شدن قارچ ها میشه!
مقداری کره و پنیر روی سطح قارچ ها بمالید.
کمی سس مایونز اضافه کنید.
و چند قطره روغن زیتون، برای خوش عطر کردن، روی قارچ ها بریزید.
مصرف
در کمتر از 5 دقیقه کار تموم شد!
حالا وقتشه که قارچ ها رو به اشتراک بزارید، بخورید و لذت ببرید!