مجله آشپزی مثبت - محبت صالحی: این غذای رنگارنگ و خوش طعم را درست کنید و از خوردن آن در سال نو لذت ببرید، به امید اینکه رشته زندگی همیشه در دستتان باشد.
مواد لازم برای 6نفر
- 3 پیمانه برنج
- 2 پیمانه رشته پلویی
- 1عدد سیبزمینی درشت
- 1 پیمانه سویا دانه ریز
- 2 /1 1پیمانه کشمش پلویی
- 1 پیمانه گردو خرد شده
- 5 ق س پیاز داغ
- 2 /1 ق چ زردچوبه
- 2 /1 ق چ ادویه
- 2 /1 ق چ دارچین
- زعفران دم کرده
- به میزان لازم
- کمی روغن و نمک لازم
طرز تهیه:1. برنج را از قبل بشویید و با مقداری نمک بخیسانید. رشتههای پلویی را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید .
٢. در قابلمهای مناسب آب را جوش بیاورید و برنج را در آن بریزید. وقتی دانه برنج آماده و نرم شد رشتهها را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. بعد از یکی دو جوش برنج را آبکشی کنید.
٣. کف قابلمه روغن ریخته و ته دیگ دلخواه را قرار دهید. برنج و رشته را هم در قابلمه بریزید. کمی آب و روغن روی آن بریزید و دم کنید.
٤. کشمشها را شسته و با کمی روغن تفت دهید. مغز گردوها را هم با مقدارخیلی کم روغن تفت دهید و کنار بگذارید.
٥. سویا را خیس کرده و آب آن را کامل بگیرید. بعد با ٢ قاشق پیاز داغ تفت دهید. زردچوبه، ادویه، دارچین وکمی زعفران را همراه میزان لازم نمک اضافه کنید.
٦. سیبزمینی را شسته پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید یا با قالب به صورت شکوفههای کوچک قالب بزنید. بعد از شستن و خشک کردن، در روغن سرخ کنید. سپس آنها را در صافی بریزید تا روغن اضافیشان خارج شود .
٧. بعد از دم کشیدن پلو مقداری از آن را با زعفران مخلوط کنید. نهایتا رشته پلو را در دیس کشیده با پلو زعفرانی، سویای تفت داده شده، کشمش، مغز گردو و شکوفههای سیبزمینی تزیین کنید.