ماهان شبکه ایرانیان

رشته پلوی معروف؛ شام نوستالژیکِ شب عید

این غذای رنگارنگ و خوش طعم را درست کنید و از خوردن آن در سال نو لذت ببرید، به امید اینکه رشته زندگی همیشه در دست‌تان باشد.

مجله آشپزی مثبت - محبت صالحی:  این غذای رنگارنگ و خوش طعم را درست کنید و از خوردن آن در سال نو لذت ببرید، به امید اینکه رشته زندگی همیشه در دست‌تان باشد.

رشته پلوبا سویا

مواد لازم برای 6نفر

  • 3 پیمانه  برنج
  • 2 پیمانه رشته پلویی
  • 1عدد سیب‌زمینی درشت
  • 1 پیمانه سویا دانه ریز
  •  2  /1 1پیمانه کشمش پلویی
  • 1 پیمانه گردو خرد شده
  • 5 ق س پیاز داغ
  • 2 /1 ق چ زردچوبه
  • 2 /1 ق چ ادویه
  • 2 /1 ق چ دارچین
  •  زعفران دم کرده
  •  به میزان لازم
  • کمی روغن و نمک لازم

طرز تهیه:

1. برنج را از قبل بشویید و با مقداری نمک بخیسانید. رشته‌های پلویی را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید .

٢.  در قابلمه‌ای مناسب آب را جوش بیاورید و برنج را در آن بریزید. وقتی دانه برنج آماده و نرم شد رشته‌ها را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. بعد از یکی دو جوش برنج را آبکشی کنید.

٣.  کف قابلمه روغن ریخته و ته دیگ دلخواه را قرار دهید. برنج و رشته را هم در قابلمه بریزید. کمی آب و روغن روی آن بریزید و دم کنید.

٤.  کشمش‌ها را شسته و با کمی روغن تفت دهید. مغز گردوها را هم با مقدارخیلی کم روغن تفت دهید و کنار بگذارید.

٥.  سویا را خیس کرده و آب آن را کامل بگیرید. بعد با ٢ قاشق پیاز داغ تفت دهید. زردچوبه، ادویه، دارچین وکمی زعفران را همراه میزان لازم نمک اضافه کنید.

٦.  سیب‌زمینی را شسته پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید یا با قالب به صورت شکوفه‌های کوچک قالب بزنید. بعد از شستن و خشک کردن، در روغن سرخ کنید. سپس آنها را در صافی بریزید تا روغن اضافی‌شان خارج شود .

٧.  بعد از دم کشیدن پلو مقداری از آن را با زعفران مخلوط کنید. نهایتا رشته پلو را در دیس کشیده با پلو زعفرانی، سویای تفت داده شده، کشمش، مغز گردو و شکوفه‌های سیب‌زمینی تزیین کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان