ماهان شبکه ایرانیان

صبحانه چاروز دارچینی صرف کنید

این صبحانه بسیار خوشمزه چیز شبیه شیرینی بامیه است که آن شربت غلیظ را ندارد و با سس شکلات خورده می‌شود.

صبحانه چاروز دارچینی صرف کنید

این صبحانه بسیار خوشمزه چیز شبیه شیرینی بامیه است که آن شربت غلیظ را ندارد و با سس شکلات خورده می‌شود.

  • تعداد: 20 عدد
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 2 دقیقه هر کدام

مواد لازم

  • یک پیمانه آب
  • 1/3 پیمانه کره
  • دو قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • یک پیمانه آرد کامل
  • یه عدد تخم‌مرغ
  • نصف قاشق چایخوری وانیل
  • روغن سبزیجات (یا سرخ‌کردنی)
  • ¼ پیمانه شکر
  • ¾ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • سس شکلات مکزیکی*

طرز تهیه

  1. در یک قابلمه کوچک، آب، کره، شکر قهوه‌ای و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. سپس آرد را به طور یک‌جا اضافه کنید و مدام با قاشق چوبی هم بزنید. آنها را تا زمانی که فرم خمیری بگیرند روی حرارت هم بزنید. از روی حرارت بردارید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
  2. مخلوط را داخل قیف شیرینی‌پزی بریزید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. از مایه داخل قیف به شکل بامیه روی سینی بگذارید.
  3. روغن را داخل یک قابلمه متوسط داغ کنید. وقتی کاملا داغ شد، شیرینی‌ها را داخل آن بیندازید و حدود دو دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را روی دستمال حوله‌ای بچینید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.
  4. در یک کاسه متوسط، شکر سفید و دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را تا داغ هستند در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و گرم سرو کنید.

 

تهیه سس شکلاتی مکزیکی

مواد لازم

  • 3/4 پیمانه شکلات
  • ¼ پیمانه کره
  • نصف قاشق چایخوری پودر فلفل شیرین
  • ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 2/3 پیمانه شکر
  • 2/3 پیمانه شیر تغلیظ شده

طرز تهیه

  1. در یک قابلمه کوچک، شکلات، کره، پودر فلفل و دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا شکلات‌ها آب شوند. شکر سفید و شیر را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید مواد بجوشند. 8 دقیقه در این حالت هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان