ماهان شبکه ایرانیان

سفره عیدتان این شیرینی را کم دارد!

شیرینی کویری خیلی خوشمزه بوده و بافتش نرم و عالی است و در دهان آب می‌شود. شاید انتخاب اسم کویری برای این شیرینی به خاطر ظاهر کویر مانندش باشد.

وب سایت مجله تصویر زندگی: شیرینی کویری خیلی خوشمزه بوده و بافتش نرم و عالی است و در دهان آب می‌شود. شاید انتخاب اسم کویری برای این شیرینی به خاطر ظاهر کویر مانندش باشد.

مواد لازم:

  • کره پاستوریزه یا مارگارین 200 گرم
  • تخم مرغ 3 عدد
  • وانیل مایع چند قطره
  • پودر قند یک سوم لیوان
  • پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری پر
  • پودر نشاسته ذرت 350 گرم
  • بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
 
طرز تهیه شیرینی کویری برای نوروز  (فوری) 
 
طرز تهیه:

1-برای تهیه شیرینی کویری ابتدا کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.

2-زرده و سفیده تخم‌مرغ ها را جدا کنید. زرده‌ها را با کره نرم شده ، چند قطره وانیل ، پودر قند و پود کاکائو خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

3-پودر نشاسته ذرت و بکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر لطیفی که بدست نچسبد بدست آید.

4-شاید نیاز به نشاسته بیشتر یا کمتری باشد. شیرینی‌هایی که کره دارند را زیاد ورز ندهید.

5-خمیر شیرینی کویری که آماده شد به اندازه گردو برداشته و کف دست گرد کنید.

6-داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته‌اید به فاصله بچینید.

7-در فر 180 درجه نیم ساعت بگذارید تا بپزد.

8-شیرینی کویری را وقتی از فر در آوردید دست نزنید، چون نرم و شکنندست. وقتی کامل خنک شد از کاغذ جدا کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان