
دستور تهیه ترشی لبو خوش رنگ و خوشمزه
مواد مورد نیاز
یک عدد لبوی بزرگ، قرمز و خام (چغندر)
سرکه : یک بطری : نیم لیتر
شکر : 50 گرم، کمتر یا بیشتر، (بستگی به ذائقه شما داره.)
نمک و فلفل : به مقدار لازم

آماده سازی
لبو رو با یک چاقوی کوچک و تیز پوست بکنید.
سپس به شکل دلخواه، در اندازه های کوچک برش بزنید. من از این رنده استفاده کردم.

پخت
تکه هارو به همراه سرکه، شکر، نمک و فلفل درون یک قابلمه کوچک ریخته و به مدت 90 دقیقه بپزید. (30 دقیقه تا جوش آمدن + 60 دقیقه در حال جوشیدن)

آماده سازی و مصرف
لبوهای پخته شده رو توی یک ظرف شیشه ای بزرگ ریخته و در یک جای خشک و خنک (مثل یخچال) نگهداری کنید.
دو هفته طول می کشه تا ترشی آماده مصرف بشه.