ماهان شبکه ایرانیان

دستور تهیه ترشی لبو خوش رنگ و خوشمزه

دستور تهیه ترشی لبو خوش رنگ و خوشمزه مواد مورد نیاز یک عدد لبوی بزرگ، قرمز و خام (چغندر) سرکه : یک بطری : نیم لیتر شکر : ۵۰ گرم، کمتر یا بیشتر، (بستگی به ذائقه شما داره

دستور تهیه ترشی لبو خوش رنگ و خوشمزه

دستور تهیه ترشی لبو خوش رنگ و خوشمزه

مواد مورد نیاز

یک عدد لبوی بزرگ، قرمز و خام (چغندر)
سرکه : یک بطری : نیم لیتر
شکر : 50 گرم، کمتر یا بیشتر، (بستگی به ذائقه شما داره.)
نمک و فلفل : به مقدار لازم

دستور تهیه ترشی لبو خوش رنگ و خوشمزه

آماده سازی

لبو رو با یک چاقوی کوچک و تیز پوست بکنید.

سپس به شکل دلخواه، در اندازه های کوچک برش بزنید. من از این رنده استفاده کردم.

دستور تهیه ترشی لبو خوش رنگ و خوشمزه


پخت

تکه هارو به همراه سرکه، شکر، نمک و فلفل درون یک قابلمه کوچک ریخته و به مدت 90 دقیقه بپزید. (30 دقیقه تا جوش آمدن + 60 دقیقه در حال جوشیدن)

دستور تهیه ترشی لبو خوش رنگ و خوشمزه


آماده سازی و مصرف

لبوهای پخته شده رو توی یک ظرف شیشه ای بزرگ ریخته و در یک جای خشک و خنک (مثل یخچال) نگهداری کنید.

دو هفته طول می کشه تا ترشی آماده مصرف بشه.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان