طرز تهیه جوجه کباب روی گاز
حتما همه فندک اتمی دیدید و میدونید که چون شعله رو بهصورت متمرکز میفرسته، حرارت بسیار بیشتری در قسمت بالایی شعله نسبت به فندک های معمولی ایجاد می کنه.
حالا ما هم میخواییم یه اجاق گاز اتمی درست کنیم تا سریع و تمیز غذا بپزه.
چیزایی که نیاز دارید
جوجهی آماده شده جهت پخت
سیخ مناسب برای جوجه
اجاق گاز
*از اونجایی که این آموزش در مورد شیوه پخت جوجه (و نه شیوه آماده کردن اون) هست. دیگه در مورد تهیه خود جوجه صحبت نمیشه، فرض بر اینه که جوجه توی آبلیمو و زعفران و پیاز و… خوابونده شده و آمادس.
چی کار کنم؟
در مرحله اول که البته بستگی به نوع گاز هم داره، باید دریچهی روی اجاقی رو که میخواید جوجه رو روش درست کنید، بردارید (منظور همون شعله پخش کن هست):
در مرحله بعد گاز رو روشن کنید و البته مواظب باشید، چون با شعله بسیار بیشتری روشن میشه:
در مرحله آخر سیخ رو روی گاز بگیرید و ببینید که چقدر سریعتر آماده میشه. هنگام پخت سیخ رو مرتب بچرخونید و بالا و پایین کنید تا شعله به همه جا به طور یکنواخت برسه:
نکته:
از اونجایی که شعله، به میلهی ترموستاتِ گاز – که باعث میشه گرم بشه و گازی که روشنه، خاموش نشه – نمی رسه، پس احتمالا نمیتونید گاز رو دائم روشن نگه دارید و خاموش میشه و باید با چسب و یا چیز دیگهای پیچ گاز رو نگه دارید و یا بهتر از همه اینکه از یک نفر بخواید که این کار رو براتون انجام بده.
(پیچ گاز رو به سمت داخل نگه داره)
منبع: بغبغو