ماهان شبکه ایرانیان

اعترافات یکی از اعضای باند سرقت خودپردازها/ عایده ۱۵۰ میلیونی از سرقت + عکس

با اشراف اطلاعاتی و تلاش شبانه‌روی ماموران پلیس آگاهی پایتخت 4 نفر از سارقان دستگاه‌های خودپرداز بانک‌های تهران دستگیر شدند.

بر پایه این گزارش، این افراد در تهران و کرج به سرقت دستگاه‌های خودپرداز مبادرت می‌ورزیدند.

وحید یکی از سارقان که 32 ساله و طلاساز است در گفت‌وگو با فارس انجام سرقت از دستگاه‌های خودپرداز گفت: دو ماه قبل از عید در کار سرقت 4 دستگاه خودپرداز مشارکت داشتم.

این سارق با بیان این مطلب که در جریان سرقت از خودپردازها 8 دستگاه خودرو از جمله 4 خودروی باری و 4 دستگاه خودروی سواری از جمله ماکسیما و آزرا را به سرقت برده‌اند، گفت: دستگاه‌های خودپرداز را 4 نفری با هم بلند کرده و سوار وانت می‌کردند.

این سارق مجموع پول دریافتی از این سرقت‌ها را 150 میلیون تومان ذکر کرد و افزود: این مبلغ بین 4 نفرمان تقسیم شد.

وی در پاسخ به پرسش فارس در خصوص چگونگی انتخاب دستگاه‌های خودپرداز،‌ گفت: در سطح شهر چرخ می‌زدیم و هر جایی را که فکر می‌کردیم راحت‌تر است انتخاب کرده و به آنجا می‌رفتیم؛ دستگاه‌ها را 4 نفری بلند کرده و بار وانت کرده و بعد با دستگاه برش در آن را باز می‌کردیم.

وحید که متاهل و ساکن شهریار است، با ابراز ندامت از این کار، علت سرقت را بدهکار بودن خودش عنوان کرده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان