ماهان شبکه ایرانیان

در قالب جشنواره جهانی فیلم فجر

فارابی با ۶ اثر سینمایی در بازار بین‌المللی فیلم حضور دارد

بنیاد سینمایی فارابی با ۶ فیلم جدید در بیست و یکمین بازار بین‌المللی فیلم ایرانِ سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر حضور دارد.

فارابی با 6 اثر سینمایی در بازار بین‌المللی فیلم حضور دارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد، در این دوره از بازار فیلم ایران، بنیاد سینمایی فارابی عرضه 6 فیلم «اردک لی» ساخته بهروز غریب‌پور، «به وقت خماری» ساخته محمدحسین لطیفی، «خودسر» ساخته کمال تبریزی، «سراسر شب» ساخته فرزاد موتمن، «سرو زیر آب» ساخته محمد علی باشه آهنگر و «نسترن های وحشی» ساخته رهبر قنبری را در دستور کار قرار داده است.

غرفه بنیاد سینمایی فارابی E01 در طبقه ششم کاخ جشنواره واقع در پردیس سینمایی چارسو قرار دارد.

در این دوره از جشنواره جهانی فیلم فجر 26 شرکت ایرانی و 17 شرکت خارجی حضور دارند تا نسبت به مذاکره با پخش‌کنندگان داخلی و خارجی و خرید حقوق آثار خارجی اقدام کنند.

بیست و یکمین بازار فیلم ایران از 30 فروردین تا 7 اردیبهشت 1397 (19 تا 27 آوریل 2018) در پردیس چارسو در تهران برگزار می‌شود که با توجه به تخصصی بودن آن، بازدید برای متخصصان این حوزه است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان