این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخکرده و از غذاهای محلی استان خراسان است.
مواد لازم:
برنج 3.5 پیمانه
هویج 300 گرم
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
کشمش پلویی 1 پیمانه
زعفران آب کرده 1 پیمانه
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا برنج را که از قبل خیس کردهایم، آبکشی کرده و کنار میگذاریم. سپس هویجها را خلالی خرد کرده و تفت میدهیم. گوشت را نیز با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شکل کوفته ریزههای کوچک درست کرده و سرخشان میکنیم.
آنگاه کشمشهای شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کرده. (البته اگه خواستیم مقداری از هر کدوم از مواد رو کنار بزاریم برای تزئین غذا.)
و نیمی از زعفران آب کرده را به آن اضافه میکنیم. در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر کمی از برنج آبکشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را میریزیم، این کار را لایهلایه تکرار میکنیم تا برنج و مواد تمام شود،
سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و میگذاریم برنج دم بکشد. در مرحله آخر، هنگامی که برنج دم کشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر میکشیم.
منبع: وب سایت سرآشپز پاپیون