شناسه : ۸۹۴۸۷ - شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۰۸
خوشمزه روز: بال کبابی اسپایسی [تماشا کنید]
برای تهیه این بال کبابی ها به روشن کردن منقل و آتش نیازی ندارید زیرا به سادگی در فر تهیه شده و طعم و عطر کبابی دارد. برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
برای تهیه این بال کبابی ها به روشن کردن منقل و آتش نیازی ندارید زیرا به سادگی در فر تهیه شده و طعم و عطر کبابی دارد. برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم
- 1 کیلوگرم بال مرغ
- 1 قاشق غذاخوری کچاپ
- 1 قاشق غذاخوری سس خردل
- 1 قاشق غذاخوری سس باربیکیو
- 1 قاشق غذاخوری پاپریکا
- 1 قاشق غذاخوری تبسکو
- 1 قاشق غذاخوری سس سویای شیرین
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه
- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
- بال های مرغ را شسته و آماده کنید.
- همه آن ها را درون سینی فر بچینید.
- همه مواد لازم را روی بال ها ریخته و با دو دست به خوبی مخلوط کنید تا مواد به خورد مرغ ها بروند.
- سینی را به مدت 6 ساعت درون فر بگذارید تا به خوبی مزه دار شوند.
- سپس آن ها را به مدت 1 ساعت درون فر قرار دهید با برشته و طلایی شوند. توجه داشته باشید که هر 15 دقیقه یک بار بال ها را برگردانید تا هر دو طرف آن به طور یکدست پخته و طلایی شوند.