خوشمزه روز: بال کبابی اسپایسی [تماشا کنید]

برای تهیه این بال کبابی ها به روشن کردن منقل و آتش نیازی ندارید زیرا به سادگی در فر تهیه شده و طعم و عطر کبابی دارد. برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با روزیاتو همراه باشید.

خوشمزه روز: بال کبابی اسپایسی [تماشا کنید]

برای تهیه این بال کبابی ها به روشن کردن منقل و آتش نیازی ندارید زیرا به سادگی در فر تهیه شده و طعم و عطر کبابی دارد. برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با روزیاتو همراه باشید.

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم بال مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری کچاپ
  • 1 قاشق غذاخوری سس خردل
  • 1 قاشق غذاخوری سس باربیکیو
  • 1 قاشق غذاخوری پاپریکا
  • 1 قاشق غذاخوری تبسکو
  • 1 قاشق غذاخوری سس سویای شیرین
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2. بال های مرغ را شسته و آماده کنید.
  3. همه آن ها را درون سینی فر بچینید.
  4. همه مواد لازم را روی بال ها ریخته و با دو دست به خوبی مخلوط کنید تا مواد به خورد مرغ ها بروند.
  5. سینی را به مدت 6 ساعت درون فر بگذارید تا به خوبی مزه دار شوند.
  6. سپس آن ها را به مدت 1 ساعت درون فر قرار دهید با برشته و طلایی شوند. توجه داشته باشید که هر 15 دقیقه یک بار بال ها را برگردانید تا هر دو طرف آن به طور یکدست پخته و طلایی شوند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر