شناسه : ۸۹۵۲۶۰ - چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۲۴
کته آلبالو؛ غذای مجلسی ایرانی
آلبالو پلو محصول آشپزی ایرانی، ترکیبی دلچسب از میوه، غلات و گوشت است که آن را تبدیل به ساده ترین غذای مجلسی کرده است. آن را خوب تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.
سر آشپز پاپیون: آلبالو پلو محصول آشپزی ایرانی، ترکیبی دلچسب از میوه، غلات و گوشت است که آن را تبدیل به ساده ترین غذای مجلسی کرده است. آن را خوب تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم:
- آلبالو 500 گرم
- شکر 350 گرم
- گوشت چرخ کرده 500 گرم
- پیاز 1 عدد
- برنج 4 پیمانه
- زعفران به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا آلبالوها را شسته و هسته آن را بگیرید و به همراه شکر روی حرارت قرار بدهید تا شکر آب شود و بعد آن را از روی شعله بردارید و شربت روی آلبالو را بردارید تا فقط خود آلبالو باقی بماند.
- پیاز را رنده کنید و به همراه گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز دهید و بعد آنها را به شکل کوفته ریزه دربیاورید.
- حالا برنج را داخل قابلمه با مقدار مناسبی آب و نمک و روغن به صورت کته دم میکنیم و در مرحله آخر آلبالو ها را اضافه کرده و با برنج مخلوط میکنیم و به میزان دلخواه شربت آلبالو روی برنج یدهیم و آن را دم میکنیم
- کوفته ها را در روغن داغ سرخ میکنیم .
- وقتی برنج اماده شد کوفته ها را روی برنج داده و مقداری برنج سفید را با زعفران مخلوط کرده و روی برنج میدهیم و بقیه شربت را روی برنج و کوفته ها میدهیم.
سایر نکات
- اگر دوست داشتید کوفته ها را با گوشت مرغ تهیه کنید
- میتواندید از همان شیره آلبالو برای اب برنج کته استفاده کنید البته باعث میشود برنج شما خمیر شود و بهتر است برای این کار از پلو پز استفاده شود
- بهتر است برنج را به صورت قالبی درآورید تا زیباتر شود.