فاسدنشدن موادغذایی، تنها انتظاری نیست که باید از یخچال گرانقیمتتان داشته باشید.
به گزارش به نقل از هفته نامه آتیه نو، اگر بتوانید دمای داخل یخچال را روی بهینهترین درجه تنظیم کنید، نه تنها موادغذایی، زودتر از تمامشدن تاریخ مصرفشان فاسد نمیشوند، بلکه خوراکیهای ماندگار در یخچالتان هم دیرتر کیفیت مطلوب خود را از دست میدهند.
سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) دمای 40 درجه فارنهایت یا 4درجه سانتیگراد را بهترین درجه برای هوای موجود در یخچال میداند و توصیه میکند که فریزر خانهتان را هم روی صفر درجه فارنهایت یا منفی 18 درجه سانتیگراد تنظیم کنید، بنابراین اگر یخچالتان به دماسنج و نمایشگر آن، مجهز نیست، یک دماسنج ساده و ارزانقیمت بخرید و آن را همیشه در یخچالتان نگهداری کنید.
به گفته این متخصصان، طعم و رنگ آبمیوهها و دیگر موادغذایی حساس، در صورت مناسب بودن دمای یخچال دیرتر تغییر میکند و رنگ خوراکیها هم کمتر دچار تغییرات نامطلوب میشود.