اموزش پخت پیتزای آسان در ماهیتابه
روش پخت یک :
مواد لازم:
1لیوان آرد ، 1استکان روغن مایع ،1استکان ماست ، 1ق.چ.بکینگ پودر،
1ق.چ.نمک، کمی آب ولرم.
رویش:
1گوجه فرنگی، 1ق.م.رب، 2ق.غ.روغن زیتون، سوسیس، کالباس،زیتون،
پنیر پیتزای رنده شده، کاکوتی(درصورت دلخواه)
طرز تهیه:
خمیر:
آردرا درظرفی ریخته وسطش را گود میکنیم.
داخلش روغن ،ماست ،بکینگ پودر ونمک ریخته باانگشتانمان ازوسط ورز
دادن راشروع کرده بتدریج به اطراف می آییم .
اگر لازم باشد آب ولرم اضافه میکنیم تا خمیر نرم ویکدستی ایجاد شود.
ماهیتابه راچرب کرده خمیر را با دست در ماهیتابه باز میکنیم.
سس:
رب،آب ،روغن زیتون ،نمک وفلفل وکاکوتی را قاطی کرده ،روی خمیر میمالیم.
رویش کمی پنیر پیتزای رنده شده ،سوسیس ،کالباس وگوجه فرنگی خرد شده میریزیم.
دومرتبه پنیر پیتزا ریخته در ماهیتابه را بسته در حرارت ملایم میپزیم .
تاحدیکه موادرویی نرم شده پنیر آب شود.
روش تصویری پخت دوم :