شناسه : ۹۰۴۷۱۱ - دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۴۲
سالاد رازیانه، باقالی و انار
این سالاد سرشار از مواد مغذی بوده و میتوان به عنوان یک وعده غذایی مصرف کرد. در ادامه این مطلب میتوانید طرز تهیه سالاد رازیانه، باقالی و انار را بخوانید.
این سالاد سرشار از مواد مغذی بوده و میتوان به عنوان یک وعده غذایی مصرف کرد. در ادامه این مطلب میتوانید طرز تهیه سالاد رازیانه، باقالی و انار را بخوانید.
مواد لازم :
گندم پرک 200 گرم
نعنا خردشده یک دسته کوچک
شوید خرد شده یک دسته کوچک
رازیانه خرد شده یک عدد
انار دانه شده 200 گرم
باقالی 250 گرم
تخم کدو 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس:
لیمو یک عدد
روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری
خردل یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- گندمها را در یک کاسه و آب جوش روی آن بریزید؛ به میزانی که روی گندم ها را کامل بپوشاند. به مدت 10 دقیقه بگذارید و سپس آب را خالی کنید.
2- تمام مواد سس را در یک ظرف با هم ترکیب و به خوبی مخلوط کنید.
3- مواد لازم سالاد را که قبلا خرد کرد اید با هم ترکیب کنید و سس بزنید. بهتر است این کار را در ظرف دردار انجام دهید تا بتوانید مواد را به خوبی ترکیب کنید. سالاد حاضر شده را در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.
نوش جان!