این سالاد سرشار از مواد مغذی بوده و می‌توان به عنوان یک وعده غذایی مصرف کرد. در ادامه این مطلب می‌توانید طرز تهیه سالاد رازیانه، باقالی و انار را بخوانید.

مواد لازم :

گندم پرک 200 گرم

نعنا خردشده یک دسته کوچک

شوید خرد شده یک دسته کوچک

رازیانه خرد شده  یک عدد

انار دانه شده  200 گرم

باقالی  250 گرم

تخم کدو  2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس:

لیمو یک عدد

روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری

خردل یک قاشق غذاخوری

 طرز تهیه

1- گندم‌ها را در یک کاسه و آب جوش روی آن بریزید؛ به میزانی که روی گندم ها را کامل بپوشاند. به مدت 10 دقیقه بگذارید و سپس آب را خالی کنید.

2- تمام مواد سس را در یک ظرف با هم ترکیب و به خوبی مخلوط کنید.

3- مواد لازم سالاد را که قبلا خرد کرد‌ اید با هم ترکیب کنید و سس بزنید. بهتر است این کار را در ظرف دردار انجام دهید تا بتوانید مواد را به خوبی ترکیب کنید. سالاد حاضر شده را در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!