ماهان شبکه ایرانیان

زیدان: مریبان بهتری از من هم وجود دارند

زین الدین زیدان، سرمربی فرانسوی رئال مادرید ابراز امیدواری کرد به کار خود در این تیم ادامه دهد.

به گزارش "ورزش سه"، با توجه به برتری 1-2 در مونیخ، زیدان در سومین فصل حضور خود روی نیمکت رئال مادرید در آستانه رسیدن به سومین فینال لیگ قهرمانان قرار دارد

 

موقعیت زیدان برای فصل بعد: "جدا از قهرمانی یا ناکامی در لیگ قهرمانان، من می خواهم به کار خود در این باشگاه ادامه دهم. اما آنچه که برای من اهمیت دارد شرایط فعلی رئال مادرید است. باید دید فردا در مقابل بایرن چگونه بازی می کنیم و در این شرایط نمی توان به باقی موارد فکر کرد.

 

 

حالا نسبت به گذشته تجربه بیشتری دارم. بی شک مربیان بهتری از من هم وجود دارند، اما من فرصت داشتم تا با تیم رئال مادرید زندگی کرده و این دستاوردها را کسب کنم."

 

شرایط بازیکنان: "ناچو مدت زیادی دور بوده و حالا اگرچه کمتر از دیگر بازیکنان تمرین کرده اما آماده است. اگر مصدومان رئال مادرید 100% آماده باشند امکان حضور آنها در ترکیب یا روی نیمکت وجود دارد.

 

در مورد ایسکو نیز چیزی ندارم که اضافه کنم زیرا او به وظایف خودش واقف بوده و ما نیز علاقمندیم ایسکو بتواند بازی کند. اگر ایسکو آماده نباشد در مورد او ریسک نخواهم کرد زیرا سلامتی در درجه اول اهمیت است."

 

دیدار برابر بایرن: این دیدار نیمه نهایی است و ما اهمیت این بازی را می دانیم و همانطور که گفتم برای حریف احترام زیادی قائل هستیم. اهداف خود را می دانیم و تیم ما باید با اداره و تمرکز بالا به اهداف خود فکر کند. حالا ما در نیمه نهایی هستیم و عملکرد رئال در بازی رفت بسیار خوب بوده است."

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان