ماهان شبکه ایرانیان

فاصولیه؛ خوراک لوبیای ترکیه‌ای

ترکیه ای ها غذایی تند دارند که شبیه لوبیایی ماست، اما در آن گوشت استفاده می شود، همچنین مزه بسیار تندی هم دارد. در این مطلب طرز تهیه این غذا که فاصولیه نام دارد را به شما آموزش می دهیم.

وب سایت سرآشپز پاپیون: ترکیه ای ها غذایی تند دارند که شبیه لوبیایی ماست، اما در آن گوشت استفاده می شود، همچنین مزه بسیار تندی هم دارد. در این مطلب طرز تهیه این غذا که فاصولیه نام دارد را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

  • رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
  • نمک به مقدار لازم
  •  لیمو عمانی 4 عدد
  • فلفل قرمز تند (اختیاری) 1 عدد
  •  فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • آویشن 1 قاشق مربا خوری
  • زعفران آبکرده 3 قاشق غذا خوری
  •  لوبیا سفید 150 گرم
  •  گوشت 200 گرم
  • گوجه فرنگی 2-1 عدد
  • پیاز 1 عدد

 

فاصولیه (غذای ترکی)
طرز تهیه:

  • ابتدا گوشت را خرد کرده و میشوییم و کاملا خشک میکنیم.گوشت را با مقداری روغن کمی تفت میدهیم.
  • لوبیا را 24ساعت خیس کرده و آبکش میکنیم تا خشک شود.
  • پیاز را خرد کرده و به همراه گوجه به گوشت اضافه میکنیم.
  • لوبیا خیس خورده را به مواد و گوجه ای که تقریبا له شده اضافه کرده و کمی آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم لوبیا و گوشت به خوبی بپزد.
  • در ظرف جداگانه رب را با کمی روغن تفت داده و ادویه را به آن اضافه میکنیم. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و چند دقیقه در آب قرار میدهیم تا تلخی شان گرفته شود.
  • سپس لیمو ها و رب و یک عدد فلفل قرمز تند را در 20دقیقه پایانی پخت غذا به آن اضافه میکنیم.


سایر نکات:

1)در صورت تمایل مقداری آبلیمو هم به غذا اضافه کنید.
2)اگر دوست دارید غذا لعاب بیشتری بیندازد یک عدد سیب زمینی داخل آن رنده کنید(همان ابتدا).
3)در صورت تمایل مقداری پودر سیر هم به غذا اضافه کنید.
4)میتوانید پیاز را به صورت جدا سرخ کرده و بعد گوجه را به آن اضافه کنید.
5)این غذا را با برنج یا نان یا بدون هیچ یک میتوان سرو کرد.
6)این غذا معمولا با آویشن و سماق سرو میشود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان