طرز تهیه برشتوک ترد و خوشمزه
آرد نخودچی ( 1 لیوان ) ** روغن جامد یا کره ( نصف لیوان ) ** پودر قند ( یک سوم لیوان یا نصف لیوان ) **
هل و دارچین و پودر کاکائو به میزان لازم
آرد نخودچی رو الک کرده تفت میدیم تا رنگش یه کم طلایی بشه
روغن یا کره رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا رنگش قهوه ای کمرنگ و خوشگل بشه.
باید دقت کنین روغنش زیاد نشه وگرنه موقع برش زدن مشکل ایجاد میکنه
من خودم طعم کره ی گیاهی رو خیلی دوست میدارم بخاطر همین هم از کره گیاهی استفاده میکنم!
آرد رو از حرارت برداشته و پودر قند، هل و دارچین را بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً مخلوط بشه.
( اگه دوست داشتین کاکائویی باشه تو این مرحله باید پودر کاکائو رو اضافه کرد )
کف سینی رو کاغذ روغنی میندازیم و چرب میکنیم و مواد رو تو سینی میریزیم و با پشت قاشق صاف میکنیم
روی اونو با شکلات تخته ای آب شده یا پودر دارچین و یا پودر پسته یا خلال بادوم تزیین میکنیم
سینی رو نیم ساعت تو یخچال میذاریم بعد اونو برش میزنیم
نکته: اگه برشتوک زیاد تویخچال بمونه موقع برش خورد میشه
برشتوک آماده ست