روش پخت دمی گوجه نرم و لذیذ ایرونی
اندازه های مواد تو دمی گوجه سلیقه ایه یکی کمرنگتر دوست داره یکی پررنگتر یکی کم سیب زمینی دوست داره یکی پر سیب زمینی ولی به طور متوسط و تقریبی برای هر یه پیمونه برنج ایرانی.
یک عدد گوجه ی بزرگ و یک قاشق پر رب گوجه فرنگی و یک عدد سیب زمینی کوچک و یک حبه سیر ( سیر دل به خواهیه میتونین نریزین بعضیا هم پیاز میریزن ) و روغن و نمک وفلفل و زردچوبه به میزان لازم
خب اول برنج رو سه مرتبه میشوریم نمک میزنیم میذاریم کنار یه ساعت خیس بخوره
بسته به نوع برنجتون خودتن میدونین برنجتون چقدر باید خیس بخوره یا اصن نباید خیس بخوره ولی برنج ایرانی رو حتما" بیشتر از 3 بار نشوریدش چون عطرشو از دست میده
گوجه ها رو نگینی خورد میکنیم و یه حبه سیر رو هم توش رنده میکنیم وبا روغن و رب گوجه فرنگی میریزیم تو قابلمه ای که میخوایم برنجو توش درست کنیم
سیب زمینی هایی رو هم که نگینی خورد کردیم میریزیم تو مایه ی گوجه و نمک و فلفل و زردچوبه ش رو هم میزنیم و 4 / 5 دقیقه ای سرخشون میکنیم
و بعدبرنج و آب رو بهش اضاف میکنیم و میذاریم بجوشه ت آب برنج خشک شه و تو این فاصله چن بار زیر و روش میکنیم تا خوب مخلوط بشن و بعد زیرشو کم میکنیم و میذاریم دم بکشه
و بعد هم نوش جان میکنیم :)
این پلو با خیار خیلی خوشمزه میشه و البته با سبزی خوردن یا ترشی هم همینطور......