روش اصلی تهیه شیرینی عمانی یا مشهدی
مواد لازم:
پودر قند 150 گرم
روغن جامد 300 گرم
شربت بار 60 گرم
شیر 60 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1 ق چ
مارمالاد یا مربا به مقدار لازم
شکلات آب شده ,پودر نارگیل وکنجد برای تزیین
طرزتهیه:
ابتدا روغن وپودر قند رو با همزن به مدت 3 تا5 دقیقه خوب میزنیم تا پوک بشه و کرمی رنگ بشه.
بعد بهش زرده تخم مرغ وشربت بار اضافه می کنیم و30 ثانیه با همزن می زنیم.
حالا شیر ووانیل رو اضافه می کنیم
که البته من شیر یادم رفته بود بخرم وبجاش آب ریختم وباز یه دور با همزن میزنیم.حالا نوبت آردمون هست که کم کم اضافه می کنیم
وفقط در حد مخلوط شدن می زنیم بنظرم با دست ورز بدید بهتره
اگه خمیرتون حالت چسبندگی داشت اونو داخل یه نایلون بزارید وبه مدت 1 ساعت در یخچال نگه دارید تا استراحت کنه ,
بعد از این مدت من خمیر رو مابین دوتا نایلون باز کردم به قطر تقزیبا نیم سانتی متر
وبا قالبهای دلخواه به صورت زوج قالب زدم
مربا
منبع: آشپزی با خانم مارپل