روش تهیه کیک یزدی اصیل با تزئین کنجد
مواد لازم:
تخم مرغ 2عدد
آرد 1پیمانه
شکر 1/2پیمانه
روغن 1/2پیمانه
ماست 1/2پیمانه
پکینگ پودر 1 ق م
هل 1ق م
گلاب 2ق س
نمک 1/8ق م
کنجد برای تزیین
طرزتهیه:
ابتدا تخم مرغ وشکررا درهمزن ریخته به مدت 3دقیقه هم میزنیم تا رنگ تخم مرغ سفید وحجم آن دوبرابر شودبعد به آن ماست اضافه کرده کمی هم میزنیم بعد نوبت به آرد الک شده وپکینگ پودر ونمک میرسه که بالیسک هم میزنیم بعدازمخلوط شدن گلاب وروغن اضافه میکنیم
وبعد ازمخلوط شدن درقالب های مافین ریخته روی آن راکنجد می پاشیم
ونوک یک چاقورادرروغن فرومیبریم ودروسط مافین میزنیم که پف کرده وزیباتربشه بعد درفر داغ بادرجه حرارت 175درجه سانتی گراددرطبقه وسط به مدت 20دقیقه میگذاریم بعدازپخت اجازه میدهیم سردبشه ونوش جان میکنیم.