ماهان شبکه ایرانیان

روش تهیه کیک یزدی اصیل با تزئین کنجد

روش تهیه کیک یزدی اصیل با تزئین کنجد مواد لازم: تخم مرغ ۲عددآرد ۱پیمانهشکر ۱/۲پیمانهروغن ۱/۲پیمانهماست ۱/۲پیمانهپکینگ پودر ۱ ق مهل ۱ق مگلاب ...

روش تهیه کیک یزدی اصیل با تزئین کنجد

روش تهیه کیک یزدی اصیل با تزئین کنجد

مواد لازم:

تخم مرغ 2عدد

آرد 1پیمانه

شکر 1/2پیمانه

روغن 1/2پیمانه

ماست 1/2پیمانه

پکینگ پودر 1 ق م

هل 1ق م

گلاب 2ق س

نمک 1/8ق م

کنجد برای تزیین

روش تهیه کیک یزدی اصیل با تزئین کنجد

طرزتهیه:

ابتدا تخم مرغ وشکررا درهمزن ریخته به مدت 3دقیقه هم میزنیم تا رنگ تخم مرغ سفید وحجم آن دوبرابر شودبعد به آن ماست اضافه کرده کمی هم میزنیم بعد نوبت به آرد الک شده وپکینگ پودر ونمک میرسه که بالیسک هم میزنیم بعدازمخلوط شدن گلاب وروغن اضافه میکنیم

وبعد ازمخلوط شدن درقالب های مافین ریخته روی آن راکنجد می پاشیم

ونوک یک چاقورادرروغن فرومیبریم ودروسط مافین میزنیم که پف کرده وزیباتربشه بعد درفر داغ بادرجه حرارت 175درجه سانتی گراددرطبقه وسط به مدت 20دقیقه میگذاریم بعدازپخت اجازه میدهیم سردبشه ونوش جان میکنیم.

روش تهیه کیک یزدی اصیل با تزئین کنجد

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان