اموزش پخت نان صبحانه

اموزش پخت نان صبحانه مواد لازم:آرد نان ۲پیمانه+۱/۴پیمانهخمیر مایه ۱/۲ ق غشکر ۱/۲ ق چنمک ۱ ق چکره ۴۰ گرمآب ولرم ...

اموزش پخت نان صبحانه

اموزش پخت نان صبحانه

مواد لازم:

آرد نان 2پیمانه+1/4پیمانه

خمیر مایه 1/2 ق غ

شکر 1/2 ق چ

نمک 1 ق چ

کره 40 گرم

آب ولرم 3/4 پیمانه

طرزتهیه:

من برای درست کردن از دوبرابر مواد استفاده کردم.

شکر ،خمیرمایه وآب ولرم راباهم مخلوط کنید وبزارید 10 تا15 دقیقه مایه عمل بیاد. دریک ظرف آرد ،نمک ،کره آب شده رو با هم مخلوط کنید تا خمیری بدست بیاد که خیلی کم به دست می چسبه .خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز بدید

بعدروی خمیر رو بپوشونید وبزارید یه جای گرم برای مدت 1:30تا حجم خمیر 2 برابر بشه

بعد از این مدت خمیر را روی میز کار بزارید واز اون 3 چونه اندازه نارنگی درست کنید، من به ترتیب چونه ها رو گذاشتم که در هر مرحله باید چیکار کنیدحالا هر کدوم از این چونه ها را بصورت نواری روی میز شکل بدید حواستون باشه روی سطح کار آرد نپاشید چون اگه آرد بپاشید رول نمیشه

الان شما 3 تا خمیر که بصورت لوله ای شکل دادید دارید سر این 3تا خمیر روی هم بزاریدو بچسبونیدبه هم وبصورت گیس آروم ببافید بعد اونو با احتیاط بردارید وتوی سینی فر بزارید

من 2 تا رو بصورت نان گیسو درست کردم بقیشم اختیاری هر شکلی که دوست داشتید مثل حلزونی یا نان باگت. خلاصه بعد از درست کردن بزارید توی سینی فر با فاصله بزارید چون بازم حجم خمیر زیاد میشه .

حالا روی خمیر ایی که بهشون شکل دادید رو دو باره بپوشونید وبرای مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که حجم خمیر دو برابر بشه بزارید جای گرم ،تا خمیر درست میشه فر را روی حرارت 375 درجه فارنهایت روشن کنید

وقبل از اینکه بزارید داخل فر روی اونو کره آب شده بمالید تا توی فر خشک نشه خمیر را رو توی فر بزارید برای مدت35 دقیقه ،ده دقیقه آخر پخت گریل بالا رو روشن کنیدتا روی نونا طلایی بشه

اموزش پخت نان صبحانه

بعضیا دوست دارند روی نون رو با تخم مرغ زده شده رو مال کنند ولی من دوست ندارم ولی بجاش به محض اینکه از فر بیرون میارم روی اونو کره می مالم تا هم ترد بمونن وهم بوی خوبی میگیرن خلاصه اینم از نونای امروز من . صبحانه با کره وعسل حرف نداشت واقعا خوشمزه بود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر