شناسه : ۹۱۷۳۳۵ - چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۵۸
کسرول مرغ هندی برای ناهار!
این کسرول به سبک هندی تهیه میشود و مملو از انواع ادویهها است.
- تعداد: 12 نفر
- زمان تهیه: 50 دقیقه
- زمان پخت: یک ساعت و 10 دقیقه
مواد لازم
- 225 گرم ورمیشل
- 3 قاشق غذاخوری کره
- نصف پیمانه پیاز خرد شده
- یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
- یک قاشق غذاخوری سیر و رنجبیل
- دو قاشق چایخوری ادویه هندی
- دو قاشق چایخوری پودر زیره سبز
- دو قاشق چایخوری پودر چیلی
- یک پیمانه پوره گوجهفرنگی
- 170 گرم ماست
- ¾ پیمانه خامه فرمگرفته
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل هندی
- 170 گرم فیله مرغ خرد شده
- 450 گرم پنیر سفید خرد شده
- 225 گرم پنیر خامهای
- یک قاشق چایخوری ادویه هندی
- یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
- یک قاشق چایخوری زردچوبه
- 280 گرم اسفناج خرد شده
- پیازچه خرد شده
طرز تهیه
- ورمیشلها را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید و کنار بگذارید.
- در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. نصف پیمانه پیاز را به مدت 4 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آب لیمو، سیر و زنجبیل، دو قاشق چایخوری ادویه هندی، دو قاشق چایخوری زیره سبز و پودر چیلی را اضافه کنید. هم بزنید. پوره گوجهفرنگی را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید. ماست، خامه فرمگرفته، نمک و فلفل هندی را اضافه کنید. مرغ را اضافه کنید. آنها را حدود 10 دقیقه تفت دهید تا مرغها پخته شوند.
- در یک کاسه بزرگ، سهچهارم پنیر، پنیر خامهای، یک قاشق چایخوری ادویه هندی، یک قاشق چایخوری زیره سبز و زردچوبه را با یکدیگر مخلوط کنید.
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف ظرف پیرکس را با روغن چرب کنید. نیمی از مخلوط مرغ را داخل ظرف بریزید. روی آنها ورمیشل بریزید. در این مرحله، مخلوط اسفناج را اضافه کنید و روی آن ورمیشل و بقیه مخلوط مرغ را اضافه کنید.
- ظرف را به مدت 65 تا 70 دقیقه در فر قرار دهید. سپس بقیه پنیر را روی آنها بریزید و دوباره 5 دقیقه دیگر در فر بگذایرد تا پنیر کمی آب شود. در آخر با پیازچه تزئین و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 428
- چربی: 27 گرم
- کلسترول: 111 میلیگرم
- کربوهیدرات: 25 گرم
- فیبر: 3 گرم
- قند: 5 گرم
- پروتئین: 22 گرم
- سدیم: 779 میلیگرم
- پتاسیم: 488 میلیگرم
- کلسیم: 263 میلیگرم
- آهن: 3 میلیگرم