روش تهیه گارنی یاریخ تند و تیز
مواد لازم:
بادمجان سرخ کرده 2عدد
پیاز متوسط 1عدد
گوشت چرخی گوسفندی 50گرم
گوجه فرنگی 2عدد
رب گوجه 1ق غ
سیر 1حبه
جعفری 30گرم
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدارلازم
طرزتهیه:
ابتدا بادمجانها رو یک خط درمیان پوست بگیرید وبا چنگال شکافهایی کوچک ایجاد کنیدکه روغن درش بره وبادمجونها وانره، وقتی پوست گرفتید کمی نمک بزنید تاتلخیش گرفته بشه بعد بادمجونا رو بشورید وخشک کنید ودر روغن سرخ کنیدوبزارید کنار.
دریک ماهیتابه کمی روغن بریزید وپیاز نگینی شده رو بهش اضافه کنید . کمی که سبک شدگوشت چرخی رواضافه کنید وکمی تفت بدید
بعد1عدد گوجه نگینی خورد شده، نمک، فلفل و زرد چوبه رو بهش اضافه کنید وخوب تفت بدید وقتی گوشت خوب تفت داده شد 1 ق غ رب گوجه و1 ق غ جعفری خوردشده وحدود 1/5پیمانه آب بهش اضافه کنید
وبزارید روی حرارت ملایم تا بپزه اواخر پخت میتونید کمی از آب مایمون رو برداریم وداخل یک کاسه بریزیم ونگه داریم برای پخت بادمجونا یا میتونید 1غ ق روغن رو درکمی رب گوجه تفت بدید وحدود1پیمانه آب بهش اضافه کنید کمی که جوش خورد خاموش کنید واون مایع رو بریزید دور بادمجونا ، من خودم از آب گوشت خودش استفاده کردم
و بعد که گوشت خوب با مواد تفت داده شد حرارت را خاموش کنیدحالا یک برش روی بادمجانهای سرخ شده بدید طوری که از بالا وپایین حدود3-4 سانت فاصله داشته باشه بعدداخلش رو کمی با دست باز کنید وبا قاشق از مواد داخل بادمجونا بریزید
وروی آن را یک ورق گوجه و1 عدد فلفل تند بزارید ، میتونید با خلال دندون فیکسش کنید بعد که داخل اونا رو پر کردید در ظرف مورد نظر بگذارید واز آبی که نگه داشته بودیم دور بادمجونا میریزیم ومیزاریم روی حرارت ملایم برای مدت 20 دقیقه تا خوب بپزد،
خوب بفرمایید گارنی یاریخ یا بادمجان شکم پاره ماحاضره، نوش جان.