ماهان شبکه ایرانیان

ماکارونی با قارچ و بلوچیز

ماکارونی با قارچ و بلوچیز

این پاستا بسیار سریع آماده می‌شود و بسیار خوشمزه است. ماکارونی با پنیر چیزی است که تقریبا همه دوست دارند.

  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم

  • روغن
  • 450 گرم ماکارونی شکلی
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 225 گرم قارچ تازه
  • نصف پیمانه پیاز خرد شده
  • 3 حبه سیر رنده شده
  • 4 پیمانه اسفناج
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • دو قاشق غذاخوری آرد کامل
  • ¼ قاشق چایخوری پودر جوزهندی
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1٫5 پیمانه شیر کامل
  • 1 ¼ پیمانه بلوچیز خرد شده
  • نصف پیمانه گردوی خرد شده

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف یک تابه مستطیل پیرکس را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. ماکارونی‌ها را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید. سپس ماکارونی‌ها را داخل قابلمه بازگردانید.
  2. در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. قارچ‌ها، پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید. آنها را 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا قارچ‌ها برشته و طلایی شوند. آنها را مدام هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.
  3. در یک قابلمه متوسط، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. آرد، جوزهندی و فلفل را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. شیر را اضافه کنید آنها را تا زمانی روی حرارت قرار دهید که مایه غلیظ شود. سپس حرارت را کم کنید و بلوچیز را اضافه کنید. هم بزنید تا پنیر آب شود.
  4. مخلوط پنیر و قارچ‌ها را به ماکارونی اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط پاستا را در یک ظرف پیرکس بریزید و روی آنها گردوی بوداده و خرد شده بریزید.
  5. ظرف را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح پاستا کاملا برشته شود.

ارزش غذایی

  • کالری: 415
  • چربی: 17 گرم
  • کلسترول: 25 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 51 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • قند: 5 گرم
  • پروتئین: 16 گرم
  • سدیم: 313 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 383 میلی‌گرم
  • کلسیم: 202 میلی‌گرم
  • آهن: 3 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان