شناسه : ۹۲۰۷۹۳ - جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۰۲
ماکارونی با قارچ و بلوچیز
این پاستا بسیار سریع آماده میشود و بسیار خوشمزه است. ماکارونی با پنیر چیزی است که تقریبا همه دوست دارند.
- تعداد: 8 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم
- روغن
- 450 گرم ماکارونی شکلی
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 225 گرم قارچ تازه
- نصف پیمانه پیاز خرد شده
- 3 حبه سیر رنده شده
- 4 پیمانه اسفناج
- دو قاشق غذاخوری کره
- دو قاشق غذاخوری آرد کامل
- ¼ قاشق چایخوری پودر جوزهندی
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1٫5 پیمانه شیر کامل
- 1 ¼ پیمانه بلوچیز خرد شده
- نصف پیمانه گردوی خرد شده
طرز تهیه
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف یک تابه مستطیل پیرکس را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. ماکارونیها را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید. سپس ماکارونیها را داخل قابلمه بازگردانید.
- در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. قارچها، پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید. آنها را 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا قارچها برشته و طلایی شوند. آنها را مدام هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.
- در یک قابلمه متوسط، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. آرد، جوزهندی و فلفل را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. شیر را اضافه کنید آنها را تا زمانی روی حرارت قرار دهید که مایه غلیظ شود. سپس حرارت را کم کنید و بلوچیز را اضافه کنید. هم بزنید تا پنیر آب شود.
- مخلوط پنیر و قارچها را به ماکارونی اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط پاستا را در یک ظرف پیرکس بریزید و روی آنها گردوی بوداده و خرد شده بریزید.
- ظرف را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح پاستا کاملا برشته شود.
ارزش غذایی
- کالری: 415
- چربی: 17 گرم
- کلسترول: 25 میلیگرم
- کربوهیدرات: 51 گرم
- فیبر: 4 گرم
- قند: 5 گرم
- پروتئین: 16 گرم
- سدیم: 313 میلیگرم
- پتاسیم: 383 میلیگرم
- کلسیم: 202 میلیگرم
- آهن: 3 میلیگرم