ماهان شبکه ایرانیان

اموزش تهیه کاچی سنتی در منزل

اموزش تهیه کاچی سنتی در منزل مواد لازم:آردشکرپودردارچینپودرزنجبیلپودرفلفل سیاهآبگردو ی خرد شده وخلال بادام(اختیاری) طرزتهیه:مقدارمواد لازم راننوشتم چون سلیقه ای هست ,ابتدا آردراالک کنید وچندقاشق سوپ خوری بهش آب اضافه کنید تا آردکمی گلوله گلوله بشه,بعد آرد رو بریزید توی صافی وبادست گلوله ها روبصورت دایره بچرخونید تا بصورت گلوله های ریز ازصافی بیرو ...

اموزش تهیه کاچی سنتی در منزل

اموزش تهیه کاچی سنتی در منزل


مواد لازم:

آرد

شکر

پودردارچین

پودرزنجبیل

پودرفلفل سیاه

آب

گردو ی خرد شده وخلال بادام(اختیاری)

طرزتهیه:

مقدارمواد لازم راننوشتم چون سلیقه ای هست ,ابتدا آردراالک کنید وچندقاشق سوپ خوری بهش آب اضافه کنید تا آردکمی گلوله گلوله بشه,

بعد آرد رو بریزید توی صافی وبادست گلوله ها روبصورت دایره بچرخونید تا بصورت گلوله های ریز ازصافی بیرون بیاد

بعد بریزید توی ماهیتابه وبه مدت 10 دقیقه باشعله ملایم تفت بدید تابوی خامی آرد گرفته بشه ورنگ آرد کمی طلایی بشه,بعد بهش دارچین,زنجبیل,فلفل سیاه اضافه کنید یه تفت کوچک بدید

وبعد شکررااضافه کنید هرمقدارآرد که درنظر گرفتید شکر هم همون مقداربریزید, حتما تست کنیدببینید همه مواد مقدارش مناسب باشه وکم شکر یا زیاد شیرین نباشه بعد بهش چند لیوان آب اضافه کنید

زیاد نه, اندازه ای که چند جوش که خورد کمی خودش رابگیره غلظتش تقریبا باید مثل فرنی باشه .

مقداری که من درست کردم 1پیمانه آرد,1پیمانه شکر,2 ق م پودر دارچین,1/5ق م زنجبیل,نصف ق م فلفل سیاه و5پیمانه آب بود این مقدار برای 7یا8 نفرمناسب است شما میتونید توی اون کمی گردوی خرد شده یا خلال بادوم اضافه کنید وهمراه آبی که اضافه کردید این موادهم کمی نرم بشه من همون کاچی ساده رو ترجیح میدم خوب بفرمایید کاچی ماهم آماده هست نوش جان .

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان