املت فنجانی یکی از صبحانه هایی است که خیلی ساده و سریع با کمترین مواد درست می شود و مطمئنا با یک بار امتحان کردنش دلتان می خواهد دوباره طعم آن را بچشید.
گام اول:
![دستور پخت املت فنجانی](/Upload/Public/Content/Images/1397/02/23/1138520893x.jpeg)
ابتدا 3 الی 4 ورقه ژامبون را خرد کنید.
سپس نصف فلفل دلمه قرمز و نصف فلفل دلمه سبز را خرد کنید.
فلفل دلمه های رنگی به املت طعم و رنگ خوبی می دهد.
در نهایت مقداری پنیر رنده کنید.
در مرحله بعد به یک عدد فنجان نیاز داریم.
گام دوم:
![دستور پخت املت فنجانی](/Upload/Public/Content/Images/1397/02/23/11385209244.jpeg)
2 عدد تخم مرغ داخل فنجان بشکنید.
سپس فلفل دلمه ها را اضافه کنید.
و در آخر ژامبون و پنیر رنده شده را اضافه کنید.
گام سوم:
![دستور پخت املت فنجانی](/Upload/Public/Content/Images/1397/02/23/1138520940h.jpeg)
در آخر مقداری خامه به مواد اضافه کنید.
مواد را با استفاده از قاشق هم بزنید.
مقدار کمی فلفل و نمک اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
گام چهارم:
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/02/23/1138520971o.jpeg)
فنجان را به مدت 2 دقیقه و 40 ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید.
سپس از داخل مایکروفر بیرون بیاورید و اجازه دهید به مدت 1 دقیقه کمی سرد شود.
![دستور پخت املت فنجانی](/Upload/Public/Content/Images/1397/02/23/1138530002v.jpeg)
همانطور که می بینید درست کردن این صبحانه 5 دقیقه بیشتر زمان نمی برد و برای کسانی که وقت زیادی برای درست کردن صبحانه ندارند پیشنهاد خوبی است.