هات‌چاکلت سفید با مارشمالو

هات‌چاکلت سفید با مارشمالو

هات‌چاکلت؛ نوشیدنی‌ای گرم، برای روزهای سرد بسیار عالی است. مزه عالی مارشمالو نیز بر بهتر شدن آن می‌افزاید.

  • تعداد: 4 تا 6 نفر
  • زمان تهیه: 10 دقیقه
  • زمان استراحت: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 5 دقیقه

مواد لازم

مارشمالو:

  • یک پیمانه شکلات نیمه‌تلخ
  • 8 عدد مارشمالو

هات‌چاکلت:

  • 6 پیمانه شیر با طعم وانیل
  • یک قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ¼ قاشق چایخوری پودر جوزهندی
  • 340 گرم شکلات سفید همچون لیندت
  • یک قاشق غذاخوری آگاو

طرز تهیه

  1. برای تهیه تکه‌های مارشمالو، کف سینی فر را با روغن چرب کنید یا یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. شکلات را در یک کاسه کوچک بریزید و آن را بالای یک قابلمه آب در حال جوش روی حرارت قرار دهید تا به روش غیر مستقیم، شکلات‌ها آب شوند.
  2. در این مرحله، مارشمالوها را اضافه کنید و آنها را از داخل شکلات مایع درآورید و روی سینی بچینید. سپس آنها را 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
  3. برای تهیه شکلات داغ، شیر، دارچین و جوزهندی را در یک قابلمه با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. سپس از روی شعله بردارید. شکلات سفید و آگاو را اضافه کنید. به طور مرتب هم بزنید تا شکلات‌ها آب شوند. دو دقیقه کافی است.
  4. هات چاکلت سفید را در ماگ‌ها بریزید و آن را به همراه مارشمالو و گرم سرو کنید.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان