وقتی که کودک در مرحله از شیر گرفتن قرار دارد، والدین نباید روی میوهها تمرکز کنند. انجام دادن چینن کاری میتواند ذائقه کودک را نسبت به مواد غذایی شیرین متمایل کند و در ادامه پذیرش سبزیها و مواد غذایی متفاوت را برای کودک به کار سختی بدل سازد.
به گزارش به نقل از سلامتیسم، وقتی که کودک در مرحله از شیر گرفتن قرار دارد، والدین نباید روی میوهها تمرکز کنند. انجام دادن چینن کاری میتواند ذائقه کودک را نسبت به مواد غذایی شیرین متمایل کند و در ادامه پذیرش سبزیها و مواد غذایی متفاوت را برای کودک به کار سختی بدل سازد. سبزیهایی که نسبت به انواع دیگر شیرینتر هستند، عبارتاند از سیبزمینی شیرین و هویج. پوره سیبزمینی شیرین یا هویج، گزینههایی مناسبی برای این مرحله از تغذیه کودکان محسوب میشوند و نسبتا هم آسانهضم هستند.
وقتی که قصد دارید غذاهای آماده برای کودک بخرید، فهرست مواد تشکیلدهنده را با دقت بررسی کنید. بیشتر محصولاتی که با عنوان محصولات برپایه سبزی تولید میشوند، از میوهها بهعنوان ترکیب اصلی استفاده میکنند. بنابراین، این محصولات شیرینتر از میزان عادی هستند و گزینه خوبی برای کودک به حساب نمیآیند.
میوهها و سبزیها، بخش مهمی از رژیم غذایی کودک را تشکیل میدهند و والدین هم نباید نسبت به شیرینی طبیعی موجود در این مواد غذایی نگرانی داشته باشند، مگر اینکه میوهها و سبزیها به آبمیوه یا پوره تبدیل شوند. درواقع، فرآوری این مواد غذایی در قالب آبمیوه یا پوره، باعث آزادسازی قندهای مخربی میشود که درنهایت میتوانند موجب پوسیدگی دندانها شوند. به همین دلیل، توصیه میشود که پورهها فقط بخش کوچکی از برنامه غذایی کودک را تشکیل بدهند.
منبع:netdoctor