ماهان شبکه ایرانیان

کوکی شکلاتی با خامه نارگیلی

کوکی شکلاتی با خامه نارگیلی

این کلوچه‌ها بسیار ساده تهیه می‌شوند و طعم عالی دارند. می‌توانید کوکی شکلاتی با خامه نارگیلی را برای صبحانه نیز به همراه یک فنجان قهوه داغ نوش جان کنید.

  • تعداد: 18 عدد
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان سرد شدن: 2 ساعت
  • زمان پخت: 8 دقیقه

مواد لازم

  • 1 ¼ پیمانه آرد کامل
  • 1/3 پیمانه پودر کاکائو
  • نصف قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 1/3 پیمانه کره آب شده
  • 1/3 پیمانه شکر سفید
  • 1/3 پیمانه شکر قهوه‌ای
  • یک عدد تخم‌مرغ
  • یک قاشق چایخوری پودر قهوه
  • 2/3 پودر قند
  • نصف قاشق چایخوری عصاره نارگیل
  • 1 تا 2 قاشق چایخوری شیر کم‌چرب
  • 3 قاشق غذاخوری نارگیل رنده شده

طرز تهیه

  1. در یک کاسه کوچک، آرد، پودر کاکائو، بیکینگ‌پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید. در کاسه هم‌زن، کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط حدود 30 ثانیه هم بزنید. شکرهای سفید و قهوه‌ای را اضافه کنید. آنها را به طور مرتب هم بزنید. تخم‌مرغ و پودر قهوه را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را مرحله به مرحله اضافه کنید و هم بزنید. سپس با کمک قاشق چوبی به هم زدن ادامه دهید.
  2. خمیر را نصف کنید. سپس هر کدام جداگانه رول کنید. آنها را در پلاستیک قرار دهید و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شوند.
  3. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی بگذارید. رول‌های خمیر را به تکه‌هایی به قطر یک سانتی‌متر برش دهید. آنها را با فاصله دو سانتی‌متری از هم در سینی بچینید و به مدت 8 دقیقه در فر بپزید.
  4. پس از پخت، آنها را روی توری قرار دهید تا خنک شوند.
  5. برای تهیه آیسینگ، در یک کاسه کوچک، پودر قند و عصاره نارگیل را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید و سپس روی کوکی‌ها بریزید. روی آنها نارگیل رنده شده بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 128
  • چربی: 5 گرم
  • کلسترول: 19 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 20 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • قند: 12 گرم
  • پروتئین: 2 گرم
  • سدیم: 49 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 57 میلی‌گرم
  • کلسیم: 20 میلی‌گرم
  • آهن: 1 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان