ناگت مرغ از آندسته غذاهاییست که ابتدا شکل آمادۀ آن به بازار آمد و ازآنجاکه همیشه عدهای بهدنبال یادگیری و ایجاد تنوع در غذاها هستند، قطعاً مشتاق شدهاند که طرز تهیۀ ناگت مرغ را هم یاد بگیرند تا غذای سالمتری برای اعضای خانوادهشان آماده کنند. برای ایندسته از بانوان خوشذوق در آشپزخانه روزچین طرز تهیه ناگت مرغ پنیری را آماده کردهایم.
ناگت مرغ پنیری
مواد لازم برای ناگت مرغ پنیری
گوشت مرغ چرخشده: 400 گرم
نان تُست: دو عدد
پنیر رندهشده (موزارلا، سوئیسی، گودا یا…): 150 گرم
شیر: نصف فنجان
نمک: بهمیزان دلخواه
فلفل: بهمیزان دلخواه
آرد: بهمیزان دلخواه
پودر سوخاری: بهمیزان دلخواه
تخممرغ: دو عدد
روغن سرخکردنی: بهمیزان لازم
طرز تهیه ناگت مرغ پنیری
برای شروع، گوشت مرغ چرخشده را در کاسهای بزرگ بریزید. شیر را در یک خورشخوری بریزید و سپس نانها را درون آن فرو ببرید. حالا نانها را روی مرغهای درون کاسه بگذارید و به مقدار دلخواه به مواد درون کاسه نمک اضافه کنید. فلفل سیاه را هم اضافه کنید. پنیر رندهشده را بهدلخواه انتخاب کنید؛ پنیری مانند موزارلا، گودا یا سوئیسی. با دست همۀ مواد را مخلوط کنید.
بخشی از مواد آمادهشده را بردارید و به شکل دلخواه درآورید. تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شوند. در دو ظرف جداگانه آرد و پودر سوخاری بریزید. موادی را که شکل دادهاید، ابتدا در ظرف آرد، سپس در تخممرغها و در نهایت در پودر سوخاری بغلتانید. به مدت 30 دقیقه آنها را در فریزر بگذارید.
بعد از گذشت این زمان، در یک تابه گود روغن بریزید و اجازه بدهید تا حسابی داغ شود. ناگتها را از فریزر خارج کنید و در روغن بریزید تا سرخ شوند. بعد از اینکه ناگتها طلایی شدند، آنها را از تابه خارج کنید و روی حولۀ آشپزخانه یا دستمال جاذب روغن بگذارید. ناگت شما آماده است.
امیدواریم که طرز تهیه ناگت پنیری برای شما مفید باشد و در کنار میلکردن این غذا اوقاتی خوش را با خانواده تجربه کنید. از تجربیاتتان برای ما بنویسید و ما را از پیشنهادات ارزندۀ خود محروم نکنید.
منبع