شناسه : ۹۲۹۴۸۱ - چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۰۲
پودینگ نان پانهتون
این پودینگ با نان کشمشی، تخممرغ و شیر تهیه میشود و برای صبحانه عالی است. برای یادگیری طرز تهیه آن با ما همراه باشید.
- تعداد: 6 تا 8 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان استراحت: 25 دقیقه
- زمان پخت: یک ساعت و 40 دقیقه
مواد لازم
- یک عدد نان کشمشی آماده
- کره آب شده
- 3 عدد تخممرغ درشت
- 8 عدد زرده تخممرغ
- 5 پیمانه شیر
- دو قاشق چایخوری عصاره وانیل
- نصف قاشق چایخوری عصاره بادام
- نصف پیمانه شکر
- 1/3 پیمانه بادام
طرز تهیه
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
- قسمتهای قهوهای نان کشمشی را با چاقو برش دهید و دور بریزید. بقیه نان را به مکعبهای دو سانتیمتری برش دهید و آنها را روی سینی فر بچینید. به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی و برشته شوند.
- کف یک ظرف پیرکس مستطیلی را با کره چرب کنید. مکعبهای نان کشمشی را داخل آن بریزید.
- در یک کاسه بزرگ، تخممرغ، زرده تخممرغ، شیر، وانیل و عصاره بادام و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. این کاستارد را روی نانهای کشمشی بریزید. آنها را ده دقیقه کنار بگذارید تا نانها خیس بکشند. سپس گردوها را روی پودینگ بریزید.
- این ظرف را داخل یک ظرف بزرگتر که تا نیمه از آب پر کردهاید قرار دهید. روی ظرف پیرکس را با آلومینیوم بپوشانید. آنها را به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید. فویل را بردارید و 40 تا 45 دقیقه دیگر بپزید تا سطح پودینگ طلایی و برشته شود.
- این پودینگ را باید گرم سرو کنید.