رولت مرغ و ژامبون مرغ دودی سولیکو یک غذای بسیار خوشمزه و فانتزی است و مخصوصا بین قشر نوجوان و جوان طرفدارهای زیادی دارد. اگر کودکانی دارید که به سختی غذا میخورند میتوانید با کمک اینجور غذاها که ظاهر اشتها برانگیز و طعم خوبی دارند آنها را به سمت غذا خوردن سوق دهید.
مواد لازم برای تهیه رولت مرغ و ژامبون مرغ دودی سولیکو
این مواد برای 4 نفر کافی است.
- یک بسته ژامبون مرغ دودی سولیکو
- 4 برش پهن و بسیار نازک از سینه مرغ
- 4 ورق پنیر گودا
- 1 عدد تخم مرغ
- آرد و پودر سوخاری به میزان لازم
- نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه رولت مرغ و ژامبون مرغ دودی سولیکو
در ابتدا سینه مرغ را به صورت پهن و بسیار نازک برش دهید آنها را درون یک کیسه فریزر قرار دهید کمی با گوشت کوب روی آن بکوبید تا کاملا نازک شود و مقداری نمک و فلفل و ادویه روی آن بپاشید.
سپس یک ورق ژامبون مرغ دودی سولیکو را روی سطح برش خورده مرغ قرار دهید و روی ژامبون یک ورق پنیر گودا بگذارید.
سه لایه را رول کنید و دو طرف آن را چوب خلال بزنید تا محکم شود و رولها از هم باز نشوند.
رولتها را ابتدا در آرد بزنید تا تمام نقاط آن به آرد آغشته شود سپس آنها را در زرده تخم مرغی که خوب هم زده شده است وارد کنید و در آخر آن را درون پودر سوخاری فرو کنید و در آن غلت دهید و در نهایت آنها را درون روغن سرخ کنید.
اگر مایل بودید که رولت مرغ و ژامبون خود را بپزید میتوانید آنها را با درجه 250 حدود نیم ساعت در فر قرار دهید و پنج دقیقه پایانی گریل را روشن کنید تا رولتها برشته شوند.
در نهایت آنها را به ظرف سروتان منتقل کنید و طبق سلیقه خود آن را تزیین و اشتها برانگیزتر کنید و به همراه خانواده و دوستان خود از آن لذت ببرید.