وبسایت سرآشپز پاپیون: این روزها که فصل طالبی است میتوانید این دسر خوشمزه را با طالبی تهیه کرده و سفره های شام و افطار را با آن زیبا کنید. این دسر خوشمزه با پوره طالبی و پودر ژلاتین تهیه میشود.
زمان تهیه: 30 دقیقه
زمان پخت: 12 دقیقه
مواد لازم
- طالبی متوسط 1 عدد
- پودر ژلاتین (+ 1 ق چ) 2 قاشق سوپ خوری
- خامه صبحانه 1/2 پیمانه
- شکر 4 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
- طالبی را شسته و گوشت میوه را از پوست و تخمها جدا کنید.
- میوه را پوره کنید، برای این کار، هم از مخلوطکن یا غذاساز می توان استفاده کرد و هم می توان طالبی را با رنده ریز رنده کرد.
- پوره طالبی را در قابلمهای ریخته، با شکر مخلوط کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید.
- کمی که پوره میوه گرم شد، همه پودر ژلاتین را روی آن بپاشید.
- دائم مخلوط را هم بزنید تا پودر ژلاتین با میوه و شکر به خوبی حل شود.
- مخلوط را از روی حرارت بردارید تا از حرارت بیفتد.
- حالا خامه را اضافه کرده، هم بزنید تا خوب با مواد حل شده و یکدست شود.
- قالب مورد نظر را کمی خیس کرده و در فریزر بگذارید.
- بعد از چند دقیقه وقتی تیغههای یخ را در قالب دیدید آن را از فریزر بیرون آورده و دسر را در قالب بریزید.
- دسر را در یخچال به مدت 4 تا 5 ساعت بگذارید تا ژلاتین باعث شود دسر خوب خودش را بگیرد.
- بعد از این مدت قالب را بیرون آورده، در ظرف موردنظر برگردانده و سرو کنید.