ماهان شبکه ایرانیان

دسر طالبی؛ دسرخوشمزه بهار و تابستان

این روزها که فصل طالبی است میتوانید این دسر خوشمزه را با طالبی تهیه کرده و سفره های شام و افطار را با آن زیبا کنید. این دسر خوشمزه با پوره طالبی و پودر ژلاتین تهیه می‌شود.

وبسایت سرآشپز پاپیون: این روزها که فصل طالبی است میتوانید این دسر خوشمزه را با طالبی تهیه کرده و سفره های شام و افطار را با آن زیبا کنید. این دسر خوشمزه با پوره طالبی و پودر ژلاتین تهیه می‌شود.

زمان تهیه: 30 دقیقه
زمان پخت: 12 دقیقه

مواد لازم

  • طالبی متوسط 1 عدد
  • پودر ژلاتین (+ 1 ق چ) 2 قاشق سوپ خوری
  • خامه‏ صبحانه 1/2 پیمانه
  • شکر 4 قاشق سوپ خوری

دسر طالبی؛ دسرخوشمزه فصل بهار و تابستان

طرز تهیه

  1. طالبی را شسته و گوشت میوه را از پوست و تخم‌ها جدا کنید.
  2. میوه را پوره کنید، برای این کار، هم از مخلوط‌کن یا غذاساز می توان استفاده کرد و هم می توان طالبی را با رنده ریز رنده کرد.
  3. پوره طالبی را در قابلمه‌ای ریخته، با شکر مخلوط کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید.
  4. کمی که پوره میوه گرم شد، همه پودر ژلاتین را روی آن بپاشید.
  5. دائم مخلوط را هم بزنید تا پودر ژلاتین با میوه و شکر به خوبی حل شود.
  6. مخلوط را از روی حرارت بردارید تا از حرارت بیفتد.
  7. حالا خامه را اضافه کرده، هم بزنید تا خوب با مواد حل شده و یکدست شود.
  8. قالب مورد نظر را کمی خیس کرده و در فریزر بگذارید.
  9. بعد از چند دقیقه وقتی تیغه‌های یخ را در قالب دیدید آن را از فریزر بیرون آورده و دسر را در قالب بریزید.
  10. دسر را در یخچال به مدت 4 تا 5 ساعت بگذارید تا ژلاتین باعث شود دسر خوب خودش را بگیرد.
  11. بعد از این مدت قالب را بیرون آورده، در ظرف موردنظر برگردانده و سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان