مرغ با لوبیا سیاه و برنج

مرغ با لوبیا سیاه و برنج

این غذای رنگی و زیبا می‌تواند به راحتی خودش را در دل همه اعضای خانواده جا کند. در ادامه طرز تهیه مرغ با لوبیا سیاه و برنج را بخوانیم.

  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 50 دقیقه

مواد لازم

  • ¼ پیمانه آرد کامل
  • 1٫5 قاشق چایخوری پودر چیلی
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1300 گرم مرغ (سینه یا ران به سلیقه شما بستگی دارد)
  • دو قاشق غذاخوری روغن سرخ‌کردنی
  • 425 گرم کنسرو لوبیا سیاه
  • 410 گرم کنسرو گوجه‌فرنگی با فلفل سبز
  • یک پیمانه آب گوجه‌فرنگی
  • یک پیمانه ذرت
  • 2/3 پیمانه برنج
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل هندی
  • دو حبه سیر رنده شده

طرز تهیه

  1. در یک کیسه پلاستیکی، آرد، یک قاشق چایخوری پودر چیلی، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. تکه‌های مرغ را داخل آن بیندازید. در کیسه را ببندید و خوب تکان دهید تا آرد کاملا به مرغ‌ها بچسبد.
  2. در یک تابه بزرگ، مرغ‌ها را داخل روغن داغ و روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند. سپس آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. لوبیا، کنسرو گوجه‌فرنگی، آب گوجه‌فرنگی، ذرت، برنج خام، نصف قاشق چایخوری پودر چیلی باقی مانده، پودر فلفل هندی و سیر را به تابه اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید. حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشند. سپس آنها را داخل یک تابه مستطیل پیرکس بریزید. تکه‌های مرغ را روی آن بچینید.
  3. آن را به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت قرار دهید تا کاملا پخته شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 437
  • چربی: 16 گرم
  • کلسترول: 86 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 40 گرم
  • فیبر: 5 گرم
  • قند: 3 گرم
  • پروتئین: 35 گرم
  • سدیم: 634 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 521 میلی‌گرم
  • کلسیم: 81 میلی‌گرم
  • آهن: 4 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان