ماهان شبکه ایرانیان

پودینگ نارگیلی صبحانه با شلیل

پودینگ نارگیلی صبحانه با شلیل

این پودینگ خوشمزه را می‌توانید با هر میوه گوشتی دیگری که دوست دارید، تهیه کنید.

  • تعداد: 2 نفر
  • زمان تهیه: 10 دقیقه
  • زمان استراحت: 2 تا 12 ساعت
  • زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم

  • 2/3 پیمانه جودوسر
  • 1/3 پیمانه نارگیل رنده شده
  • یک پیمانه شیر
  • 1/8 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • نمک
  • دو قاشق چایخوری روغن نارگیل
  • دو عدد شلیل حلقه‌ای
  • یک قاشق غذاخوری شیره افرا
  • ¼ پیمانه ورقه‌های نارگیل بوداده

طرز تهیه

  1. در یک کاسه، جودوسر و نارگیل رنده شده را به همراه 1٫5 پیمانه آب با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید.
  2. مخلوط را داخل قابلمه بریزید. شیر، پودر دارچین و نمک را به آن اضافه کنید . آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید حدود 12 دقیقه به حالت نیم‌جوش پخته شود. سپس از روی حرارت بردارید. هم بزنید و در قابلمه را دوباره بگذارید.
  3. روغن را در یک تابه متوسط روی حرارت ملایم گرم کنید. شلیل‌ها را حدود 1 یا دو دقیقه داخل آن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس شیره افرا را اضافه کنید.
  4. مخلوط جو را در دو کاسه به طور مساوی تقسیم کنید و روی آنها، شلیل‌های سرخ‌شده و ورقه‌های نارگیل را قرار دهید. در آخر، در صورت تمایل دوباره روی آنها شیره افرا بریزید.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان