شناسه : ۹۳۹۹۹۵ - چهارشنبه ۲ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۳۴
تا به حال کباب کوبیده دو رنگ خورده اید؟!
ترکیب گوشت مرغ و گوشت گوساله و گوسفند باعث دورنگی این کبابهای خوشمزه شده است. این کباب را برای آخر هفته تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: ترکیب گوشت مرغ و گوشت گوساله و گوسفند باعث دورنگی این کبابهای خوشمزه شده است. این کباب را برای آخر هفته تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- گوشت گوساله (چرخ کرده): 350 گرم
گوشت قلوه گاه گوسفند (چرخ کرده): 350 گرم
سینه مرغ: 4 عدد
پیاز: 2 عدد
زعفران (دم کرده): 2 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ: یک عدد
آب لیمو ترش (تازه): به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- پیازها را رنده کنید و آب آنها را بگیرید.
- گوشت گوساله و گوشت گوسفندی چرخ شده را در ظرف مناسبی بریزید.
- پیاز رنده شده، تخم مرغ، یک قاشق سوپ خوری زعفران دم کشیده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
- مواد را خوب ورز دهید تا یکدست و چسبنده شوند.
- این مخلوط را داخل ظرف در بسته به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
- سینه های مرغ را از پهنا به دو یا سه قسمت برش دهید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شوند.
- سپس آنها را به ابعاد کوچ برش دهید.
- یک قاشق سوپ خوری زعفران دم کشیده، مقداری روغن مایع، مقداری آب لیموترش تازه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
- سینه های مرغ را حدود 30 دقیقه یا بیشتر در داخل این مواد استراحت دهید تا مزه دار شوند.
- پس از گذشت این مدت، تکه های مرغ مزه دار شده را به سیخ چوبی بکشید
- مخلوط گوشت را دور آنها فشار داده و با کمک انگشتان خود شکل دهید.
- این کباب های خوشمزه را در سینی فر از قبل چرب شده بچینید.
- در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
- سپس سرو کنید.