ماهان شبکه ایرانیان

سالسا ؛ سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی

سالسا ؛ سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی

سالسا taquera یکی از انواع سالسا که است طعم دودی دارد. این سالسا را می‌توانید از فروشگاه‌های موادغذایی و پروتئینی معتبر تهیه کنید.

  • تعداد: 10 نفر
  • زمان تهیه: 18 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • دو عدد فلفل تند هالوپینو
  • 700 گرم سینه مرغ
  • 225 گرم ماکارونی شکلی
  • 110 گرم پنیر خامه‌ای
  • 200 گرم سالسا
  • یک عدد آووکادو خرد شده

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. فلفل‌های را روی آن بچینید و آنها را 20 دقیقه بپزید تا برشته شوند و پوستشان وربیاید. فویل را روی فلفل‌ها برگردانید و 15 دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید تا به تدریج سرد شوند. سپس با چاقوی تیز، پوسته‌های آنها را جدا کنید و تخم‌ها را در بیاورید. سپس آنها را ریز کنید.
  2. مرغ و ماکارونی را جداگانه بپزید. مرغ‌ها را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. ماکارونی‌ها را نیز با آب سرد بشویید و خوب آبکش کنید.
  3. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه‌ای و نیمی از سالسا را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با هم‌زن برقی هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شوند. سپس به تدریج بقیه سالسا را اضافه کنید. فلفل‌های خرد شده و ماکارونی‌ها را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا همه مواد به خورد هم بروند. در این مرحله باید مرغ و آووکادو را اضافه کنید. روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

ارزش غذایی

  • کالری: 312
  • چربی: 14 گرم
  • کلسترول: 37 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 30 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • قند: 2 گرم
  • پروتئین: 17 گرم
  • سدیم: 600 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 176 میلی‌گرم
  • کلسیم: 20 میلی‌گرم
  • آهن: 1 میلی‌گرم

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان