شناسه : ۹۴۱۵۱۹ - پنجشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۵۳
سالسا ؛ سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی
سالسا taquera یکی از انواع سالسا که است طعم دودی دارد. این سالسا را میتوانید از فروشگاههای موادغذایی و پروتئینی معتبر تهیه کنید.
- تعداد: 10 نفر
- زمان تهیه: 18 دقیقه
- زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- دو عدد فلفل تند هالوپینو
- 700 گرم سینه مرغ
- 225 گرم ماکارونی شکلی
- 110 گرم پنیر خامهای
- 200 گرم سالسا
- یک عدد آووکادو خرد شده
طرز تهیه
- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. فلفلهای را روی آن بچینید و آنها را 20 دقیقه بپزید تا برشته شوند و پوستشان وربیاید. فویل را روی فلفلها برگردانید و 15 دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید تا به تدریج سرد شوند. سپس با چاقوی تیز، پوستههای آنها را جدا کنید و تخمها را در بیاورید. سپس آنها را ریز کنید.
- مرغ و ماکارونی را جداگانه بپزید. مرغها را به تکههای کوچک تقسیم کنید. ماکارونیها را نیز با آب سرد بشویید و خوب آبکش کنید.
- در یک کاسه بزرگ، پنیر خامهای و نیمی از سالسا را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با همزن برقی هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شوند. سپس به تدریج بقیه سالسا را اضافه کنید. فلفلهای خرد شده و ماکارونیها را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا همه مواد به خورد هم بروند. در این مرحله باید مرغ و آووکادو را اضافه کنید. روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.
ارزش غذایی
- کالری: 312
- چربی: 14 گرم
- کلسترول: 37 میلیگرم
- کربوهیدرات: 30 گرم
- فیبر: 3 گرم
- قند: 2 گرم
- پروتئین: 17 گرم
- سدیم: 600 میلیگرم
- پتاسیم: 176 میلیگرم
- کلسیم: 20 میلیگرم
- آهن: 1 میلیگرم