شناسه : ۹۴۱۵۶۲ - پنجشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۰۳
طرز تهیه کوفته مرغ با کدو سبز
کوفته مرغ به همراه کدو سبز یک غذای فوق العاده سالم و البته خوشمزه است. با نگاهی به محتویات غذا خیلی سریع به رژیمی بودن آن پی می بریم. مرغ حاوی مقدار زیادی پروتئین است و کدو سبز نیز علاوه بر انواع ویتامین حاوی فیبر است. در ترکیب این غذا ادویه جات بسیاری نیز وجود دارد که هم از نظر طعم آن را تقویت می کنند و هم مزایای بسیاری دارند.
وب سایت دکتر کرمانی: کوفته مرغ به همراه کدو سبز یک غذای فوق العاده سالم و البته خوشمزه است. با نگاهی به محتویات غذا خیلی سریع به رژیمی بودن آن پی می بریم. مرغ حاوی مقدار زیادی پروتئین است و کدو سبز نیز علاوه بر انواع ویتامین حاوی فیبر است. در ترکیب این غذا ادویه جات بسیاری نیز وجود دارد که هم از نظر طعم آن را تقویت می کنند و هم مزایای بسیاری دارند.
مواد لازم:
- یک دوم فنجان ماست و خیار
- یک چهارم فنجان پودر سوخاری
- یک چهارم فنجان پیاز خرد شده
- پنج قاشق غذا خوری نعنا خرد شده تازه
- یک قاشق چای خوری زیره خرد شده
- پنج هشتم قاشق چای خوری نمک
- سه هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه
- یک هشتم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
- 500 گرم گوشت مرغ چرخ کرده
- چهار قاشق چای خوری روغن زیتون
- چهار عدد کدو سبز، از وسط به دو نیم تقسیم شده باشند
- اسپری پخت یا مقداری روغن
دستور پخت:
- فر را با دمای بالا گرم کنید.
- یک چهارم فنجان ماست و خیار را با پودر سوخاری، پیاز، سه قاشق غذا خوری نعنا، زیره، یک دوم قاشق چای خوری نمک، یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز در یک کاسه ترکیب کنید. با یک قاشق خوب ترکیب را بهم بزنید. حالا مرغ را اضافه کنید و با دست آن را میکس کنید. میکس مرغ را به 8 قسمت ( کیک کوچک ) تقسیم کنید. دو قاشق چای خوری روغن زیتون را در یک ماهی تابه نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. کیک های کوچکی که درست کردید را به ماهی تابه اضافه کنید و هر سمت را 4 دقیقه بپزید.
- در حالی که کوفته ها می پزند کدو سبز ها را رو به بالا روی سینی پختی که با اسپری پخت یا کمی روغن چرب کرده اید بچینید. با دو قاشق چای خوری روغن باقی مانده روی کدوها را چرب کنید. یک هشتم نمک و یک هشتم فلفل باقی مانده را روی کدو سبزها بریزید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند در فر بپزیدشان. کوفته و کدو سبزها را بین چهار بشقاب تقسیم کنید. دو قاشق غذا خوری نعنا باقی مانده را روی بشقاب ها بریزید و غذا را با یک چهارم ماست و خیار باقی مانده سرو کنید.