آلمان یکی از کشورهای اروپایی است که در مرکز بخش غربی اروپا واقع شده و پایتخت آن برلین است. آلمان از شمال با دانمارک و دریای بالتیک، از شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوئیس و از غرب با فرانسه، لوکزامبورگ، بلژیک و هلند مرز مشترک دارد. آلمان به عنوان پر جمعیتترین کشور اروپایی حدود 82 میلیون جمعیت دارد. فرهنگ غذایی آلمان به فرهنگ غذایی کشورهای همسایهاش مانند فرانسه شباهت زیادی ندارد که در ادامه بیشتر با آن آشنا میشویم.
آلمان در هر دو جنگ جهانی اول و دوم نقش زیادی داشت و و در پی این دو جنگ خسارتهای زیادی را متحمل شد و با وامهایی که از کشورهای متفق گرفت توانست کشور را بازسازی کند.
فرهنگ غذایی آلمان
در آلمان غذاها منطقه به منطقه تغییر میکنند. همانطور که گفتیم غذاهای آلمان با دیگر غذاهای اروپایی متفاوت است برای مثال زحمت و هنر آشپزی غذای فرانسوی را ندارد و محبوبیت غذاهای ایتالیایی را نیز دارا نیست اما به جای همه آنها آلمان سوسیس و همبرگرهای معروفی دارد که بسیار خوشمزه هستند.
غذاهای آلمانی هنوز ریشه و اصالت خود را حفظ کرده است. یک وعده غذای آلمانی حاوی گوشت، سیب زمینی و آب گوشت است که در کنار آن از سالاد و سبزیجات نیز استفاده میکنند.
کشور آلمان به تولید انواع نان و سوسیس معروف است. آنها در رژیمهای غذایی خود از سوسیس به عنوان غذای گوشتی استفاده میکنند. تنوع غذایی در کشور آلمان زیاد است و آن را مدیون انواع غذاهایی است که میتوان آنها را با سوسیس تهیه کرد.
از ابتدای قرن هفدهم که آشپزی به سبک آلمان به وجود آمد سیب زمینی همواره جایگاه ثابت داشت. به دلیل فقر مردم بعد از دو جنگ و وضعیت اقتصادی نا بسامانشان معمولا از سیب زمینی استفاده میکردند.
یکی از مواد غذایی که همیشه سر سفره آلمانیها پیدا میشود نان است. آنها مخصوصا از نان برای دو وعده صبحانه و شام استفاده میکنند. مردم این کشور معمولا برای ناهار از غذای گرم استفاده میکنند و برای دو وعده دیگر از غذای سرد استفاده میکنند.
بیشترین گوشتی که آنها استفاده میکنند گوشت خوک است و کنار غذاهایشان از کلم، چغندر و شلغم استفاده میکنند.
کافه و رستوران
رستوران مدیچی در فرانکفورت محل مناسبی برای خوردن شامهام خانوادگی است و محیطی دلچسب و زیبا دارد و کیفیت غذاها و زیبایی آنها طوری است که راضی از این رستوران خارج میشوید.
کافه فلامینگو واقع در شهر برلین از کافههای زیبا و ارزان است و غذایی با کیفیت مناسب در اختیار شما قرار میدهد و فضای خوبی دارد برای اینکه در آنجا وقت بگذرانید و قهوه خود را بنوشید.
طرز تهیه شیرینی آلمانی
مواد لازم برای تهیه شیرینی آلمانی
- دو و نیم پیمانه آرد نول
- یک چهارم قاشق چایی خوری جوش شیرین
- یک چهارم قاشق چایی خوری نمک
- یک پیمانه کره نرم شده
- سه چهارم پیمانه شکر نرم و دانه ریز
- 1 عدد تخم مرغ
- یک چهارم قاشق چایی خوری وانیل شکری
- یک سوم پیمانه مربای زرد آلو پوره شده
طرز تهیه شیرینی آلمانی
در یک ظرف متوسط آرد، جوش شیرین و نمک را مخلوط و این ترکیب را دو بار الک کنید.
در یک ظرف دیگر کره و شکر را با همزن برقی خوب مخلوط کنید تا یک ترکیب نرم و لطیف به دست آید سپس تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و آنها را حدود دو دقیقه با همزن برقی بزنید تا حجم تخم مرغ دو برابر شود.
مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط کره اضافه کرده و با نوک انگشتانتان ورز دهید تا یک خمیر کاملا یک دست حاصل شود. این خمیر را داخل کیسه نایلونی گذاشته و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از گذشت این یک ساعت خمیر را از یخچال خارج کنید. با یک قاشق سوپ خوری کمی از خمیر را بردارید و با دست آن را گرد کنید و فرم دهید. با انگشت وسط خمیر را کمی گود کنید.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرهایی که آماده کردید را روی آن قرار دهید.
قسمت گود شده شیرینیها را با پوره مربای زردآلو پر کنید و سینی را 15 تا 18 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. فر را از قبل روی حرارت 175 درجه سانتیگراد بگذارید تا تمام محیط فر گرم شود و دما در تمام نقاط آن یکسان باشد.
بعد از پخته شدن شیرینیها آنها را در ظرف مورد نظرتان بچینید و از مهمانانتان پذیرایی کنید.