طرز تهیه مرغ کاری تایلندی

طرز تهیه مرغ کاری تایلندی

غذاهای تایلندی تقریبا همیشه شیر نارگیل و نارگیل تازه را در خود دارند. این مرغ نیز با کاری و سبزیجات دیگر به همراه شیر نارگیل تهیه می‌شود.

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 35 دقیقه

مواد لازم

  • یک پیمانه شیر نارگیل
  • ¼ پیمانه آب‌مرغ
  • دو قاشق غذاخوری خمیر سبز کاری
  • دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
  • دو قاشق چایخوری برگ لیموی خرد شده
  • روغن
  • یک عدد فلفل دلمه‌ای سبز
  • یک عدد پیاز متوسط
  • ¾ پیمانه هویج رنده شده
  • 3 حبه سیر رنده شده
  • 340 گرم فیله مرغ
  • دو قاشق چایخوری روغن کانولا
  • دو پیمانه برنج باسماتی پخته شده
  • ¼ پیمانه نارگیل رنده شده

طرز تهیه

  1. برای تهیه سس، در یک کاسه متوسط، شیر نارگیل، آب مرغ، خمیر کاری، نشاسته ذرت و پوست لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  2. تابه بزرگ و عمیق را روی حرارت قرار دهید، کمی روغن بریزید سپس فلفل دلمه‌ای و پیاز را در آن تفت دهید. 3 دقیقه کافی است. هویج، سیر و  برگ لیمو را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
  3. مرغ‌های خرد شده را به همراه روغن درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ‌ها عوض شود.
  4. سس را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سبزیجات را به تابه برگردانید و دوباره با سس چند دقیقه تفت دهید. آنها را دو دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید و سپس شعله را خاموش کنید.
  5. مواد را در ظرف بکشید و با نارگیل و گشنیز تازه سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 344
  • چربی: 13 گرم
  • کلسترول: 81 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 37 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • قند: 5 گرم
  • پروتئین: 21 گرم
  • سدیم: 445 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 176 میلی‌گرم
  • کلسیم: 20 میلی‌گرم
  • آهن: 2 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان