ماهان شبکه ایرانیان

پاتک نیروهای یمنی علیه نظامیان عربستان/تعدادی از نظامیان سعودی در مرز عربستان و یمن به هلاکت رسیدند

منابع یمنی می‎گویند که در عملیات پاتک نیرو‌های مشترک یمنی به حمله نظامیان سعودی شماری از نظامیان سعودی کشته و زخمی شدند.

تعدادی از نظامیان سعودی در مرز عربستان و یمن به هلاکت رسیدندبه گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، شبکه تلویزیونی المیادین از کشته و زخمی شدن شماری از نظامیان سعودی به دنبال عملیات پاتک نیرو‌های مشترک یمنی به حمله نظامیان سعودی در نزدیکی منطقه جبل قیس در استان جیزان عربستان، خبر داد.

شبکه الجزیره نیز روز یکشنبه به نقل از رسانه‎های سعودی گزارش داد که 4 سرباز ارتش عربستان در مرزهای یمن در جریان درگیری با نیروهای انصارالله کشته شدند.

این در حالی است که طی شبانه روز گذشته یگان موشکی نیرو‌های مشترک یمنی یک پایگاه نظامی سعودی در استان نجران در جنوب عربستان را هدف قرار داد.

این حمله با موشک بالستیک بدر یک انجام شد.

یگان موشکی ارتش و کمیته‎های مردمی یمن بامداد روز دوشنبه گذشته نیز فرودگاه جیزان در عربستان را هدف قرار داد.

بنابر گزارش‎ها این فرودگاه با موشک بالستیک از نوع بدر-1 هدف قرار گرفته شده.

این سومین بار از اواسط ماه آوریل است که به سمت فرودگاه جیزان موشک بالستیک بدر-1 شلیک می‎شود.

یک مقام نظامی یمن می‎گوید که این موشک به هدف برخورده است.

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان