ماهان شبکه ایرانیان

موزه طبس در سال‌های اولیه ساخت دچار تخریب شده است

​مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌جنوبی گفت: تالار و ساختمان موزه طبس نیز تنها تاکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که متاسفانه به علت وضعیت اقلیمی در حال تخریب است.

موزه طبس در سال‌های اولیه ساخت دچار تخریب شده است

به گزارش ایسنا، محمدرضا فخر، امروز (7 خرداد)، در اولین جلسه کمیته مراکز فرهنگی و امور یادمان‌های دفاع مقدس استان اظهارکرد: شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، هفت کمیته در ذیل آن قرار دارد .

وی با بیان اینکه در ماه گذشته اولین شورای هماهنگی با حضور استاندار خراسان‌جنوبی تشکیل شد، افزود: کمیته‌های ذیل این شورا شامل؛ کمیته آموزش و پژوهش، هنری و نمایشی، فرهنگی و اجتماعی، مراکز فرهنگی و امور یادمان‌ها، راهیان نور، پیشکسوتان، زن و دفاع مقدس است .

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌جنوبی ادامه داد: در کمیته مراکز فرهنگی و امور یادمان‌های دفاع مقدس، موضوعات موزه شکست استکبار، یادمان‌های شهدای گمنام و مرکز فرهنگی دفاع مقدس را در سطح استان دنبال می‌کنیم .

فخر اظهار کرد: مرکز فرهنگی دفاع مقدس در زمین 12 هکتاری پیش بینی شده و نقشه و طرح اولیه آن تصویب شده و هزینه بخشی از زمین مرکز فرهنگی دفاع مقدس پرداخت شده است .

وی با بیان اینکه اما برای مابقی هزینه زمین، باید تدبیری شود تا زمین قطعی تحویل شود، تصریح کرد: مسجد شکر طبس نیز در حال بهره برداری است .

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی گفت: یکی از مراکز مهم در خراسان‌جنوبی موزه شکست استکبار و مسجد شکر در طبس است که سالانه حدود 500 هزار نفر در مسجد شکر توقف می‌کنند.

فخر بیان کرد: برنامه‌های ما برای این مسجد متاسفانه تنها موکول به پنجم اردیبهشت شده است و غیر از این تاریخ کار شاخصی انجام نمی‌گیرد.

  وی بیان کرد:  تالار و ساختمان  موزه طبس نیز تنها تاکنون 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که همین مقدار نیز به علت وضعیت اقلیمی در حال تخریب است .

تدفین 132 شهید گمنام در خراسان‌جنوبی

فخر با اشاره به اینکه تالار شهدا بزرگترین تالار موزه فرهنگی دفاع مقدس خواهد بود، افزود: پیشنهاد می‌شود در راستای برگزاری کنگره شهدا، گنجینه شهدا نیز راه اندازی شود .

وی خاطرنشان کرد: تاکنون خراسان‌جنوبی میزبان 132 شهید گمنام بوده که در 53 نقطه استان تدفین شده‌اند، اما پس از تدفین شهدای گمنام یادمان‌ها و رسیدگی‌های لازم برگزار نمی‌شود.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان