شناسه : ۹۴۸۳۳۸ - سه شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۰۶
طرز تهیه بستنی وانیل و توت فرنگی
یکی از دسرهایی که در فصل گرما طرفداران زیادی دارد، بستنی است. در این مطلب طرز تهیه بستنی وانیل و توت فرنگی را به شما آموزش داده ایم و امیدواریم که از آن لذت ببرید.
ماهنامه کیک و شیرینی: یکی از دسرهایی که در فصل گرما طرفداران زیادی دارد، بستنی است. در این مطلب طرز تهیه بستنی وانیل و توت فرنگی را به شما آموزش داده ایم و امیدواریم که از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- تخم مرغ (زرده): 4 عدد
شکر: 75 گرم
خامه چرب: 300 گرم
خامه کم چرب: 450 گرم
شیر: 300 گرم
توت فرنگی (پودر شده): 50 گرم
طرز تهیه:
- خامه ها و شیر را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
- زرده تخم مرغ را با شکر هم بزنید تا کمی سفید شود.
- مخلوط شیر را به صورت شیار باریک روی زرده ها ریخته و مرتب هم بزنید.
- سپس ظرف را روی حرارت قرار دهید.
- به طور مداوم هم بزنید تا مایع غلیظ شده ولی نجوشد.
- مواد را از روی حرارت بردارید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
- به یک قسمت آن پوره توت فرنگی اضافه کرده و مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.
- سپس هر قسمت را جداگانه داخل بستنی ساز ریخته تا غلظت کافی پیدا کند.
- قالب تارت را با محافظ غذا بپوشانید.
- یکی از بستنی های آماده را داخل قالب بریزید و در فریزر و قسمت دیگر بستنی را داخل بستنی ساز بریزید.
- دقت کنید اگر موادبه اندازه کافی خنک شده باشد کافی است به مدت 45 دقیقه در دستگاه بستنی ساز بریزید تا آماده شود.
- بعد از قوام آمدن قسمت دوم، بستنی آن را روی لایه اول ریخته و به مدت یک شب در فریزر قرار دهید.
- بستنی برای مصرف آماده است.